Mit tennétek a helyemben?!
Figyelt kérdés
Egy hónapja váltottam munkát, sikeresen megcsináltam a vizsgákat az itt használt programokból (ráadásul elég jó százalékkal) azonban a munkatársak éreztetik és hangoztatják is, hogy csak egy kolonc vagyok jelenleg. Hiába szeretném ezt a munkát így viszont elég nehéz dolgozni, hogy teljesen hülye ként kezelnek. Nem vagyok érzékeny típus, nem erről van szó, de ez így elég lélek romboló.
Arról nem beszélve, hogy ilyeneket kapok, hogy nem baj ha nem tudok semmit, majd ők dolgoznak helyettem én meg lehetek főnök egy év múlva.
Mit tennétek a helyemben? Lehet hagyni kellene az egészet és keresni mást?
2021. júl. 11. 10:07
1/8 A kérdező kommentje:
Normális vagyok mindenkivel, senkire nem volt egy rossz megjegyzésem se, nem tudom mivel “érdemeltem” ki, hogy ennyire nem vesznek semmibe.
2021. júl. 11. 10:09
2/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott, ha felvettek az azt jelenti, hogy szükség van plussz munkaerőre, ha ennyire nem vesznek semmibe, mond meg nekik, hogy kínlódjanak továbbra is ennyien. Csak akkor ne legyen sírás, hogy sok a munka, ha az új munkaerőt meg el üldözik.
3/8 anonim válasza:
Én is kilépnék, ha ilyen bu.nkók a munkatársak, nem fogsz miattuk tudni fejlődni. Lehet irigyek, vagy féltik a xaros seg.güket.
4/8 anonim válasza:
Pfu hat szerintem nagyon sokat szamit a munkahelyi csapat. Eleg fura hely lehet ha mar egybol igy fogadnak. Nem lehet hogy azt hiszik valakinek a valakije vagy? Vagy mitol nyomjak rad a sajat frusztraciojukat? Erdemes lenne tudni mibol ered ez. Mindenesetre erre van a 3 honap probaido... en nem tudnek igy dolgozni meg akkor se ha havi 1 millio lenne a fizetes. A lelki egeszsegem tobbet er.
5/8 anonim válasza:
Piríts rájuk tudásilag az nagyon érzékenyen tudja érinteni az embereket, hosszabb távon meg el is ismerik majd a segítségedet meg a tudásodat.
6/8 anonim válasza:
Áh 5ös! ha irigyek, meg rossz indulatúak, akkor még rosszabbul fog kijönni az egészből. Az ilyen helyeket messziről kerülni kell.
7/8 anonim válasza:
Én szart se csinálnék. Felmarkolnám a fizut aztán csinálják egyedül, én amúgy is csak kolonc vagyok szerintük.
8/8 anonim válasza:
Jól írták. Lehetsz majd főnök. Tipikus proli hozzáállás amit tanúsítanak. Próbálj függetlenné válni tőlük, semmit ne kérdezz meg, inkább próbáld megoldani magadtól, vagy fordulj a felettesedhez. A feletessel próbálj meg jó kapcsolatot kialakítani a bunkó kollégáidat meg sz@rd le, bekaphatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!