Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Több, mint 3 éve dolgozom egy cégnél. A munkámmal nincs semmi bajom, elvagyok vele, viszont nem érzem úgy, hogy van ebben potenciál a fejlődéshez, továbblépéshez és a fizetés is egészen szánalmas. Viszont a meló helyben van, nagyon kényelmes és sok a szabadidőm. Már régóta tervezem, hogy felmondok, de mindig közbejött valami.

Év elején az, hogy kaptam egy ígéretet, hogy egy jobb pozícióba, normális bérért dolgozhatok tovább. Aztán ugye bejött hozzánk is a koronavírus helyzet és valahogy ez "el lett felejtve".

Közben jelentkeztem egy a cég profiljához illeszkedő egyetemi képzésre, amit viszont csak úgy tudok nomrálisan folytatni, hogy itt maradok, mivel így van időm tanulni, órákon résztvenni.

Aztán nem olyan régen, kb 2-3 hónapja egyszercsak bejelentették, hogy felvettek egy új kollégát...arra a pozícióra amit eredetileg nekem ígértek. Ezen eléggé felhúztam magam és azt tervezem, hogy jövő év elején már biztosan felmondok.

Utána nem sokkal azt is megtudtam, hogy akit felvettek helyettem, az ráadásul elég burtális fizetésért csinálja a dolgát.

Viszont most ő úgy néz ki, hogy felmondott.

Szerintetek érdemes lenne megpróbálni jelentkezni erre a pozícióra, ha esetleg meghirdetik valahol vagy hagynom kéne a fenébe ezt a céget és továbblépni?

2020. dec. 22. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én kivárnék, ha majd szétrobbanok akkor is. A helyedben befejezném az egyetemet, mert azt írtad, ez a munkahely ideális a tanulás mellett. Gondolkodj hosszú távon és így nézd a SAJÁT érdekeidet: végezd el a sulit, aztán keress egy jobb munkahelyet. Fehér ember nem felejt: értem ezalatt, hohy neked ígérték a pozíciót, erre tessék, felvettek 1 másik embert rá. Használd ki maximálisan ennek a munkahelynek a pozitívumait, majd én keresnék másikat (hacsak nem lesz 1 kardinális fordulatl). Szerintem a nyugodt tanulás az első most.
2020. dec. 22. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel!
2020. dec. 22. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!