Ti mit tennétek a helyemben? 23, N
Anyámmal élek aki jelenleg nem dolgozik. (Viszont már munkát keres)
Hiába nincs pénze van, hogy felíratja magának a dolgokat, az alkoholt is mivel alkoholista. Elpofáztam neki nem egyszer, hogy kérjen, de pénz nélkül ne vásároljon bár nem szívesen adok neki mert piát is vesz hiába mondom neki az ellenkezőjét. Mama nyugdíja (be kellett mennie a szociális otthonba hisz anyu már nem tud gondoskodni róla és ott csak szakképzett ápolók vannak, jobban is el van ott, több figyelem stb.) ami több, mint 100ezer ebből 60 a sok adósság visszafizetésre ment el anyu miatt.. plusz ugye a számlákra.
Én már 1 éve a helyi gyárban dolgozok 3 műszakban sajnos nagyon kevés pénzért (130ezer) persze ez is pénz, de 3 műszakra több járna. Nincs érettségim, de ezt szeretném majd befejezni. Durván 300ezer félretett pénzem van.
Gondolkoztam, hogy egy megbízható közvetítő cég segítségével kimegyek külföldre dolgozni, hogy gyűjthessek pénzt.. fogalmam nincs igazából, teljesen kilátástalan most ez az egész.. anyumat sajnálnám itt hagyni egyedül hisz csak az anyám és szeretem, de nem tudom mi legyen..
Menj ki dolgozni külföldre, ne áldozzd fel az életedet az alkoholista anyukádra, igazából be kellene vonulnia egy elvonóra.
Nagymamám testvérének a fia is alkohol miatt halt meg, az anyjának a 30 milliós házára jelzálogot vette fel(ostobán belement az anyja) hogy drágább autót vegyen, közben a 500 ezres keresete nagyrészét elitta, végül kirúgták mert rendszeresen részegen járt be, hitelt fizetni nem tudták, ház oda lett, anyja pénzéből éltek, hitelt vett fel anyja is hogy alkoholt finaszírozza fiának. A vége az lett hogy a mája felmondta a szolgálatot és meghalt a fia(soha nem ismerte el hogy alkohol problémája van igérgetett pénzt kéregetett minden pénz ami kezébe került alkoholra verte el stb)
Ezzel csak azt akarom mondani hogy alkoholistának sohasem adhatsz pénzt, és neki is akarnia kell gyógyulást vmi elvonóra menni, ha erre képtelen hagyd magára, menthetetlen, éldd a saját életedet mert magával fog húzni a semmibe
Ha még érettségid sincs, ne keveseld a pénzt szerintem...
Rövid távon: Anyádnak ne adj pénzt. Te vásárolj be. Hosszabb távon menj ki mosogatni londonba, szignifikánsan ott se lesz jobb, te talán elszabadulsz. Vagy képezd magad és lépj le anyádtól
Micsoda őszinte és hasznos véleményt formáltál; fektessek be egy térdvédőre.
Mintha csak ez az egy megoldás lenne. Röhejes, na mindegy. Köszönöm azért ezt az építő véleményt.
Igen, törölték. Ok nélkül nem lennék ilyen.
Valami ilyesmi volt a hasznos tanács: fektess be egy térdvédőre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!