Mit tennétek a helyemben?
Jelenleg nincs munkátok úgymond,ami gyors eredményt hoz. Tehát a legjobb lenne egy alkalmi meló erre,de az most nuku.
Kellene egy kis pénz. Mondjuk egy 5 ezer forinttól már repesnétek az örömtől. Nekem az lenne a tervem,hogy eladok valamit az utcán,amit könnyű eladni,szeretik az emberek,és valami olyan dolog,amiről senki sem gondolja,hogy átverés. Pl egy doboz cigi. Olyan nincs,hogy azzal átver valaki valakit,mert az 100%-ban látszik,hogy az egy doboz cigi.
De nem tudom,hogy mi lenne ilyesmi. Nagyon kellene a pénz. Igen,mondhatni fiatal vagyok és okos. Illetve nem osztottam be nemrégiben jól,tehát most ez a szitu. Valami gyors megoldást tudnátok javasolni ?:(
Miért az utcán akarnál eladni bármit? Ott a jófogás, vatera, akár ha vannak használt könyveitek válogasd át és adj el közülük.
Én a te helyedben keresnék otthon olyan dolgokat amik az enyémek és nem használok semmire, például van egy régi bicajom, ha szükségem lenne a pénzre akkor eladnám akár 25.000Ft-ért.
Ha pedig dohányzol akkor szokj le róla, mert hosszútávon csak pénzkidobás.
Menj el adj plazmat, azzal meglesz az 5k.
Amugy meg nagyon sok jofogasos csalo van, a rendorseg nem csinal semmit ellenük vagy nem lattam en meg hogy barmit iz csinalnanak. Az ellopot fejnkenti 10-20-50.000 forint tul kis osszeg hogy barmit is lepjenek.
6#-os vagyok, ezt találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!