Mihez kezdenétek a helyemben? Bele akarok vágni valami nagyba... Bővenbben lent.
Noshát, Lenne felétek egy olyan kérdésem, hogy ti mibe vágnátok bele?
Mesélek kis háttérsztorit is, és úgy adjatok tippet hogy az alapján indultok el, ti mit csinálnátok.
Jelenleg a települést ahol élek, semmi pénzért nem hagynám ott a barátok ismerősök és barátnő miatt, de egy darab albérlet sincs ami kiadó lenne, és jelenleg a munkahelyem adta szálláson vagyok ami igazából nem rossz mert semmit sem kell fizetnem, és ez kb ilyen panzió szerűség. Na mindegy is nem ez a lényeg. Tehát. Irodai munkám van jelenleg, és szeretnék végre valami nagyot csinálni. Az eszem is tudom hogy meg lenne hozzá, és gyerekkorom óta arról álmodozok hogy üzletember legyek. Na de albi nélkül, jogsi nélkül, alkalmazottként ezt nem fogom elérni. Esetleg lenne valami ötletetek hogy mibe vágjak bele amivel nem vesztem el az állásom? (Azért nem akarom elveszteni mert ahhoz van kötve a lakhatásom) HITEL OFF!
Mihez értesz? Mennyi tőkéd van? Mert egy vállalkozáshoz mindkettőre szükség van. Munka mellett lehetsz másodállásban egyéni vállalkozó, de a legtöbb tevékenység végzettséghez kötött. Illetve számolni kell vele, hogy lesznek vele költségeid és nem is biztos, hogy egyből profitot termel.
Te miben éreznéd magad jónak? Milyen eladható tudásod van?
Ne adj neki ilyen tanácsot, még megteszi!
A nagy tölgyfa nagyon értékes és idős élőlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!