Mihez kezdenétek a helyemben? Bele akarok vágni valami nagyba... Bővenbben lent.
Noshát, Lenne felétek egy olyan kérdésem, hogy ti mibe vágnátok bele?
Mesélek kis háttérsztorit is, és úgy adjatok tippet hogy az alapján indultok el, ti mit csinálnátok.
Jelenleg a települést ahol élek, semmi pénzért nem hagynám ott a barátok ismerősök és barátnő miatt, de egy darab albérlet sincs ami kiadó lenne, és jelenleg a munkahelyem adta szálláson vagyok ami igazából nem rossz mert semmit sem kell fizetnem, és ez kb ilyen panzió szerűség. Na mindegy is nem ez a lényeg. Tehát. Irodai munkám van jelenleg, és szeretnék végre valami nagyot csinálni. Az eszem is tudom hogy meg lenne hozzá, és gyerekkorom óta arról álmodozok hogy üzletember legyek. Na de albi nélkül, jogsi nélkül, alkalmazottként ezt nem fogom elérni. Esetleg lenne valami ötletetek hogy mibe vágjak bele amivel nem vesztem el az állásom? (Azért nem akarom elveszteni mert ahhoz van kötve a lakhatásom) HITEL OFF!
Na :D ahogy látom itt mindenkinek aki csak magyarázni tud megvan a kellő intelligencia szintje ahhoz hogy egy normális kérdésre normális választ tudjon adni :D
A tele van a padlás az ilyen emberekkel, meg a tölgyfás fiaimnak azt üzenem hogy szerényebben picit és amúgyám elfogadom én a kritikát :D de k*rvára leszarom xD
Még egyszer leszögezem akkor a 8 diplomás embertársaim kedvéért. Azt kérdeztem hogy TI mihez kezdenétek, és nem azt kértem hogy kövezzetek :D
Vagy ha már így megy a téma akkor megkérdezném hogy az értő olvasás mennyire adja nálatok? Felénk bevett szokás. Jó cucc amúgy ;)
Fogyatékosnak tetszik lenni kéremszépen? :D
Bízom ezeket a tajparasztokat akik olyan egyszerűek mint egy faék, kapnak 10 választ ami nem tetszik aztán akkor a válaszolók a hülyék
Ácsii tesóóó :D én nem mindenkit néztem hülyének. Nem is jelentgetek senkit. Csak azokkal vagyok rosszindulatú akik velem is azok és persze hogy védem a szavam. Hatalmas idióta aki nem :)
Ajánlom figyelmetekbe hogy még mindig egy létező kérdés alá irkáltok szurkáló válaszokat, és hogy még mindig nem jut egyikőtök se előrébb azzal hogy itt hagy valami beszólást mert tanácsért jöttem és nem azért hogy olvassam a sok "én okosabb vagyok az okosoknál" szöveget :) Ha nem ismersz valakit ne ítélkezz felette
Kicsit csalódtam az oldalban, és a felhasználóiban.
Tudom hogy az emberek g*cik azokkal akikkel csak tudnak és rosszat akarnak a másiknak, de azért ahhoz kell pofa hogy egy olyan kérdésnél ahol a kérdező tanácsokat szeretne kapni egy-két kívülállótól, még ott is azt nézik hogy mit szóljanak be. 22 vagyok, de némelyik válaszoló szerintem idősebb mint én jóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!