Laza kényelmes munka átlagbérért, vagy eszeveszett hajtás kb a duplájáért? (pest)
Faramuci helyzet állt elő.
Dolgozom több mint 3 hónapja egy cégnél, teljesen kényelmes, laza munkarendben, de nem a szakmámban. Fizu átlagos netto 300 e.
fix heti 40 óra nincs műszak, irodai munka, se délutáni telefonálgatás semmi.
Viszont hívtak nemrégiben az egyik volt cégtől ahol dolgoztam.
A hangvétel alapján simán a mostani fizum dupláját is megadnák, csak menjek vissza. Vezetői munkakörbe. Viszont tudom milyen volt ott, rengeteg stressz, idegeskedés, délutáni / esti / hétvégi telefonálgatások, intézkedések, nehéz főnökség.
Fiatal vagyok, és családot tervezek, ingatlan venni stb, a pénz vonz, de a sok stressz nem igazán.
Mit választanál?
jó hangvételben váltunk el, ezért is hívtak vissza.
vezető lennék igen, de saját csapatot teljes mértékben nem építhetnék, hiszen mindennek a vezetőségen kellett átmennie.
Tipikus fejétől bűzlik a hal dolog....
Köszi a válaszokat.
Az milyen ötlet szerintetek, hogy kérek hivatalos ajánlatot mennyit adnának egész pontosan a régi helytől, és ezt odavinném a jelenlegi főnökömhöz.
Mondjuk az tény hogy pont a kényelem és stresszmentesség miatt eleve sem szeretnék váltani, és mivel nemrég kezdtem sok esélyt nem látok a béremelésre sem. (megállapodás szerint kb a munkakezdésemet követő 1 évben lennék erre jogosult)
hogy tálaljam ezt, hogy ne jöjjek ki sz/rul belőle?
simán hiheti azt is, hogy csak kitaláltam, és biztos van kapcsolatom a régi cégnél, és csináltattam egy kamu ajánlatot... :(
#12, rossz ötlet. Nagyon elszállnál magadtól, az régi céged szemében,a mostani fönökod meg sok sikert kívánna
Én voltam már ennek a fallosznak mindkét oldalán.
Döntésképtelen embert nem is vennék fel vezetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!