Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Laza kényelmes munka átlagbéré...

Laza kényelmes munka átlagbérért, vagy eszeveszett hajtás kb a duplájáért? (pest)

Figyelt kérdés

Faramuci helyzet állt elő.

Dolgozom több mint 3 hónapja egy cégnél, teljesen kényelmes, laza munkarendben, de nem a szakmámban. Fizu átlagos netto 300 e.

fix heti 40 óra nincs műszak, irodai munka, se délutáni telefonálgatás semmi.

Viszont hívtak nemrégiben az egyik volt cégtől ahol dolgoztam.

A hangvétel alapján simán a mostani fizum dupláját is megadnák, csak menjek vissza. Vezetői munkakörbe. Viszont tudom milyen volt ott, rengeteg stressz, idegeskedés, délutáni / esti / hétvégi telefonálgatások, intézkedések, nehéz főnökség.

Fiatal vagyok, és családot tervezek, ingatlan venni stb, a pénz vonz, de a sok stressz nem igazán.

Mit választanál?

2021. júl. 6. 16:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A másik céget választanám
2021. júl. 6. 16:25
 2/21 A kérdező kommentje:
indokold kérlek
2021. júl. 6. 16:27
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

Fiatal vagy, bírod a hajtást. Ha eddig 300ból megéltél, most 300-at még havonta félre is tehetsz. Az egy év távlatából egy nem rossz használt autó, 2-3 év távlatából pedig már egy lakáshitel önrész.

Számomra megérné azt a plusz stresszt.

2021. júl. 6. 16:35
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Korábban miért hagytad ott az előző helyedet és hogy váltatok el?
2021. júl. 6. 16:42
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Ha vezetői munkakört kapsz, akkor be tudsz vezetni olyan folyamatokat, felvenni olyan embereket, akik nem hátráltatnak, hanem segítik a munkádat. Nem kell annak őrült 1001%-os pörgésnek lennie, ha okosan csinálja az ember.

Vannak vezető képzések, nagyon jó könyvek a témában, merülj el benne.

2021. júl. 6. 16:42
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
Én a másik céget választanám, ahol nettó 600-at tudok keresni. Annyiból már telik kokóra is, ha tényleg egész nap pörögni kell eszeveszettül. 😆
2021. júl. 6. 16:44
 7/21 anonim ***** válasza:
63%

Én akkor hajtottam, amikor még a legjobban bírtam, 20-as, 30-as éveimben. Persze, idegölő sokszor, de hónap elején jól esett megnézni, hogy mennyivel nőtt a megtakarításom. Könnyedén visszafizettem a lakáshitelemet előtörlesztve, és már mehetett is a következő projekt.

Most, 40-en túl már igyekszem visszavenni az iramból, és kiélvezhetem annak a gyümölcsét, hogy korábban "széthajtottam" magam.

2021. júl. 6. 17:03
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
Menj vissza, legy okos, kerj 700at😎
2021. júl. 6. 17:19
 9/21 anonim ***** válasza:
46%

Ha házat vásárolni készülsz,akkor a magasabb fizetés sokat lendít a dolgon

Azért 4-5 millió a különbség, nem mindegy.

Pár évet stresszelve is le lehet nyomni.

2021. júl. 6. 17:33
 10/21 anonim ***** válasza:
63%
Fiatalon biztos visszamennék, ha már mindened megvan és annyira nem kell a pénz, akkor majd fontosabb lesz a kényelem.
2021. júl. 6. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!