Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most szégyellnem kellene...

Most szégyellnem kellene magam emiatt?

Figyelt kérdés
Nincs affinitásom napi 10 órákat dolgozni. De manapság már ez ilyen megvetendő dolog. Ömlik a médiából, a közösségi oldalakról, hogy hajtani kell és pörögni. Aztán ha ebben valaki nem akar részt venni rögtön lusta disznónak van bélyegezve.

2017. jan. 5. 02:34
 1/8 anonim válasza:
69%

Van aki ennél is többet dolgozik. Napi 12 órát.. sőt! Saját vállalkozásban lehet még többet és hetente 6 nap!

Megélni nem fogsz kevés munkából, csak ha nagyon szerencsés vagy.

Szeretned kell amit csinálsz... vagy motiválnia kell valamit.

Jót teszel másokkal vagy sok pénzt keresel.. nem fontos. Motivációt kell találni és olyan munkát amivel ezt elérheted.

2017. jan. 5. 03:14
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem sokat kell dolgozni, hanem hatékonyan :) Valaki csak 10 óra alatt képes ledolgozni a feladatát, valaki rövidebb idő alatt is.
2017. jan. 5. 06:48
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Nekem sincs. És?
2017. jan. 5. 07:30
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

Ez van. Ez a modern rabszolga tartó társadalom alapja.

Minden úgy van meg határozva, elő irva hogy ettől kevesebb munkával az éhen halás szélére jut a MUNKÁS ember.

2017. jan. 5. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Neked jogod van keveset dolgozni másnak meg joga van téged lusta disznónak hívni (legfeljebb nem lesz igaza).

De most komolyan, mi a fontosabb: hogy más mit mond rólad vagy hogy te hogy érzed magad?

2017. jan. 5. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Nem kéne.

Én nem is emlékszem rá, hogy mikor dolgoztam napi 8 (6-7...) óránál többet effektíven. Pár havonta 1-1 napra előfordult, esetleg egy hétre régebben, de ma már nem vállalom be, mert nem érdekel, nem ér annyit, meg nem is várja el senki.

Viszont amikor leülök dolgozni akkor 4 óra alatt elvégzek annyi munkát, mint pár kolléga 3 nap alatt szöszmötöl össze. Ez lehet a titok...

2017. jan. 5. 10:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik. Nem tudom elhinni, hogy valaki produktív tud maradni 10-12 órán keresztül.
2017. jan. 5. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Munkakör függvénye. Nekem valamikor elég lenne 6 óra, máskor örülök, ha 11 alatt megcsinálok mindent, amit kell. Sima beosztotti munkáknál nem hiszem, hogy 8 óránál többnek sok haszna lenne.
2017. jan. 5. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!