Mit gondoltok, szegyellnem kéne magam, hogy csak ennyit adok?
Szegeny családból származom. Mire egyetemista lettem, nevelőapám hirtelen nagyon jol kezdett el keresni. En ebből 300 km-re semmit nem érzékeltem. Némi túlzással éheztem. Ez idő alatt anyám otthon duskalt. Mindenben. Állandóan elvette a pici pénzemet vmi ürüggyel. Amit rokonok küldtek, nem adta oda. Mikor elkezdtem dolgozni, állandóan kitalált vmit, csak le tudjon húzni.
Aztán szetmentek nevelőapámmal. A valaskor kapott pénzzel nem tudom, mit csinalt. Most, hogy vége a "jó világnak", havonta kisebb összeget ker. Mivel eleg jol keresek, megtehetném, h tobbel támogassam, vagy magamtól is eszembe juthatott volna.
Egyébként világ életében másokon próbált élősködni.
Én annyit adnék a helyedben, hogy biztosan tudjam h nem éhezik. A lelkiismeretem akkor tiszta lenne.
De nem érdemelne meg ennyit se. Mocsok undrítóan bánt veled.
asszem te csak nő lehetsz...
szakadj el végre anyádtól, az elmondottak alapján egyedül is ellátja magát.
Te meg éld az életed, ne mártírkodj. Azt kell szégyellni, hogy még mindig függsz tőle.
Jéééézusom...te egyetemre jártál? Horribile dictu diplomás vagy?
Na ez a szégyen, egy tanult embert terrorizálhat egy ilyen élősködő.
Nőjj fel!
Ha ez így volt, ahogy leírod, én adnék azért, HA jól keresek, és HA az a pénz sehonnan nem hiányzik, de csak annyit, hogy ne haljon éhen.
Nem "csak" ennyit adsz, hanem "hűű", mennyit adsz, ahhoz képest, amit érdemelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!