Miért nem tudnak a magyarok német életszínvonalon élni még Németországban sem?
Csomó ismerősöm van, akik Németországban dolgoznak, és mégcsak nem is ott, hanem itthon költik el a pénzüket, de még így sem közelítik meg egy átlag német ember fizetését. Én sokszor jártam németben, és azt láttam, hogy szép családi házakban laknak, új autókkal járnak, azokból is a prémium kategória, és még így is van/vannak gyerekeik. És nem hiszem, hogy minden 2. német ember igazgató lenne egy cégnél... Itthon meg majdnem mindenki panelben lakik, legalább 5 éves autókkal jár, azokból is az átlagosabb márkák, és egy házfelújítás kész érvágás nekik...
Mit csinálnak a németek másként? Én is olyan magyarokról beszéltem akik már akár 10+ éve kint dolgoznak...
ahogy előttem írják.
itt sem telik mindenkinek lakásra, premium autóra, nehogy azt hidd. nem beszélve arról, hogy rengetegen lízingelik a premium autót a németek is, nem mindenki vesz új autót, nem hülyék ők sem. akik megtehetik és megveszik azok olyan munkakörben is dolgoznak. orvos, ügyvéd, mérnök stb... de a sima bolti pénztáros nem vesz vadiúj 7es bmw-t. családi házat rengetegen örökölnek. vagy: több generáció lakik együtt.
Bevallottan nem vagy képben, és így vezeted le az általánosításokat...
A házvezetőnőnek kint sincs RS Audi-ja akármennyire szeretnéd ezt gondolni. Az hogy kint nyomorog a magyar egy sz/r albérletben, hogy a török neppertől megvegye a háromszor tekert órás, totálkárból összetákolt romhalmaz Audi-t hogy neked majd itthon villantson, még a világ nem fordul ki magából. Aki az alja munkát végzi, az alja bért kap, ehhez mérten tud boldogulni. Pusztán más a lépték a két ország között
Ez most olyan kb, minthogy végigmész egy jobb környéken ahol újépítésű házakat meg új autókat látsz, és hú de gazdagok a magyarok.
Kint is rengeteg átlagos ember van, akik önkormányzati bérlakásban laknak, autó nélkül. Főleg a következő generációknak lesz egyre rosszabb, a több milliós, és addigra valószínű több tízmilliós muszlum sáskahadat elkell majd látni valahogy.
"főleg nem a mai lusta generáció", "egy tróger népség" Na, látszik mennyire képben vagy a világról. Jártál te már a nappalidon kívül máshol is, vagy csak a TVből tájékozódsz?
Igen, általánosítasz elejétől végéig mindenben. Abban is, hogy milyenek a németek, milyenek az angolok, milyen a "mai generáció" (bármit is jelentsen az nálad) és abban is, hogy ezekben az orzágokban mindenkinek kacsalábon forgó háza van prémium autóval.
Sok értelme nincs neked bármit is írni, mert te a saját kis világodban élsz és az alapján képzeled el, hogy milyen a világ máshol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!