Érdekes, ha nettó 90-ért nem kapnak 4 órás takarítónőt (Bp) és meg diplomával 150-ért dolgozok teljes állásban?
4 órásba keresnek takarítónőt. Elvárás: nincs. nem kell se szakma még érettségi se. 8 általános + legyen keze lába és kész.
A bér nettó 90 fehéren 4 órára.
Nem találnak senkit. Jelentkező lenne bőven, na de ennyiért nem jönnek el.
Én meg diplomával itt ennél a cégnél 150-et kapok főállásban.
A takarítónő 8 órában 2x 90 = 180-at kapna.
Azért érdekes kontraszt. Én diplomával sok éve itt vagyok, nettó 150.
És az utcáról beeső vadidegen akárki 8 elemivel kevesli a 90-et...
Érdekes.
Pontosan erről van szó.
Diplomást arra a munkakörre, amiben Te dolgozol, talált 150-ért is. (Téged.)
Takarítót 4 órára 90-ért sem talál, tehát még ennél is többet kellene fizetnie, hogy valaki hajlandó legyen elvégezni a munkát.
Nem olvastam végig a válaszokat, lehet már megszületett a megoldás, de ha nem akkor segítek:
elvállalod másodállásként a takarítást és a 8 órás munkád után ott maradsz még takarítani 4 órában.
"elvállalod másodállásként a takarítást és a 8 órás munkád után ott maradsz még takarítani 4 órában."
Nyilván ezt trollkodásból írtad meg álszellemeskedésből de HA HISZED HA NEM, ez megtörtént!! Évekkel ezelőtt szintén nem volt takarító és én szépen szabályosan megírt önéletrajzot küldtem a cégnek amibe az állásra jelentkeztem.
Olyan oltári balhé lett majdnem kirúgtak!! HOgy én provokálom meg lejáratom a céget ezzel a viselkedéssel!
pedig tényleg csak az volt a helyzet hogy azt a + 4 órát bevállaltam volna.
NA TESSÉK: NYITOTT AJTÓK DÖNGETÉSE.
1-es kinyír ma a gyakorikérdések eskü XDDDDDDD
Már a negyedik kérdés alatt találok olyan választ amin felröhögök xDD
3-as
Mi az isten ez az alapítványi iskolás hype? XD Minden egyes kérdés alatt amit megnézek ottvan, de én valahogy erről lemaradtam :(
A kamus Munkaugyi troll (aki ezt a kérdést is kiirta) egy időben mindig azzal a kamuval jött, hogy egy alapítványi iskolában dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!