Nem kapta meg a HR-es a vidszamondó e-mailem, amiben visszamondtam az interjút. Így vajon mik lesznek az esélyeim?
Eloszor volt egy telefonos interjum, ami jol sikerult, igy az a HRes tovabbitotta az oneletrajzom es eredmenyeim egy masiknak. Kaptam egy e-mailt ezutan,hogy lesz interjum, megirtam valaszban,hogy igen, ott leszek. Viszont ra egy napra stresszes helyzetbe kerultem, mert mas cegtol kaptam ajanlatot,ahova mar masnapra vartak a valaszt.... Szovalaz interjura felelembol megirtam emailben, hogy szeretnem megkoszonni a lehetoseget az interjura, de a korulmenyeim valtozasa miatt szeretnek visszalepni, es hogy remelem a jovoben lesz lehetoseg a kozos munkara. Elkuldtem ezt az emailt, es ra 2 percre jott egy ures valaszuzenet. Sajnos tevesen en ugy tekintettem, hogy tudomasul vettek,hogy visszaleptem..de kiderult,hogy nem. Mert masnap az interju idopontjaban felhivott az egyik interjuztato(vezeto talan),hogy mar 20 perce megy az interju. En meg mondtam neki,hogy visszamondtam megirtam emailben es indokoltam is. Erre mondta,hogy ok errol nem kaptak ertesitest. Mondtam,hogy kuldok screenshotot...hirtelen nagyon megijedtem,hogy ez tortent...
Azt mondta rendben,majd utananeznek. Nagyon sajnaltam ezt, elnezest kertem...de nem tudom,az mar mit ert.
Tehat most az a kerdes, hogy ezek utan, vajon ha meglatnak az oneletrajzom ujbol, mennyire foglalkoznanak velem. Az elso koros telefonos interjuztato(egyebkent kulfoldrol hivott) es a masik hr es is kulfoldi, akik intezik az intenni magyar ceg munkavallaloit.
Ahol most elkezdek majd dolgozni, mar tudom elore,hogy a probaido alatt kenytelen leszek,vagy a vegen.mert ez egy rossz dontes volt (de most ez ebbol a szempontbol nem lenyeges)...
A kerdesem az,hogy mi a velemenyetek, igy mennyire zartam ki magam annal a masik cegnel? Pl 2-3 honap mulva erre elmekeznenek? Erdemes lenne akkor az oneletrajzom bekuldeni es emailt is irni..vagy inakbb email nelkul...de akkor meg kinek irhatnek..az elso koros telefonos interjuztatonak,vagy pedig az interjuztatonak,aki felhivott...vagy inkabb senkinek,es csak siman adjam be a jelentkezesem
.
Ha te elküldted az emailt, és a hr-es nem továbbította az infót/nem kapta meg a mailt, az nem a te problémád. Te jelezted, hogy nem mész.
Más kérdés, hogy ha most visszamondtad már magát az interjút is, 2-3 hónap múlva szerintem esélytelen, hogy újra behívjanak. Majd hívnak olyant, akit érdekel is az állás.
Tulbonyolitottal egy egyszeru szitut.
Nem fognak mar keresni a kesobbiekben, hiszen visszautasitottad a lehetoseget. A korulmeny es a folyamat lenyegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!