Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bérszámfejtő vagyok nyelvtudás...

Bérszámfejtő vagyok nyelvtudással, 5+ év tapasztalattal. Kérni szeretnék fizetésemelést illetve nézelődök a piacon. Szerintetek mi a reálisan elérhető fizetés?

Figyelt kérdés

2021. jún. 22. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9 vagyok, annyit tennék hozzá, hogy a külsős számfejtésben szerzett tapaszalat az, ami igazán ér valamit ha külsős helyen (könyvelőiroda, bszf cég) akarsz dolgzni. Amit én írtam, annyit több külsős cég is megad, de nem mind. Belsősöknél ritkábban, de azért előfordul. No és persze vállalkozni is lehet.
2021. jún. 26. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 jót ír.

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnél akarsz elhelyezkedni.

És persze az sem, hogy milyen helyen szerezted a tapasztalatod, milyen végzettséged van.

És persze, hogy azon kívül, hogy a bérszámfejtést megcsinálod, mihez értesz még?

Kisebb, közepes cégek csak bérszámfejtőt nem fognak felvenni.

TB ügyintézést is csinálsz? Erről nem írtál.

Az sem elhanyagolható, hogy az ország melyik részén dolgozol.

Ezek nélkül nem lehet megmondani, hogy mi lenne a reális bérezés.

Írhatsz privátban is, ha nem akarod ide kiírni.

Üdv,

Egy fejvadász

2021. jún. 27. 06:29
 13/13 A kérdező kommentje:
12-es írtam privátban.
2021. jún. 27. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!