Szerintetek mekkora emelésre számíthatok?
Azt mondták, hogy emelni fogják a bérünket, hogy felzárkóztassák az átlaghoz...
Alapvetően 3%-os emelés várható, de ezt több szempont is befolyásolhatja.
Az egyik ilyen az a jelenlegi fizetés, ugyanis nem mindenki ugyanannyit keres, azonos pozícióban.
A nemek is beleszámítanak, ezt nem részletezték nagyon, de gondolom a nőknek magasabb lesz százalékosan az emelés, mert valószínűleg egy szintre hozzák Őket a férfiakkal (bár nem tudhatom biztosan, hogy most nincsenek egy szinten)...
Valamint még fontos tényező, ami befolyásolhatja az emelés mértékét, hogy mennyi ideje vagyunk a cégnél.
Én férfi vagyok, 4 éve vagyok a cégnél és a 18 alkalmazott közül én vagyok a harmadik legrégebbi dolgozó...
Jelenleg az átlag felett keresek 280,000 nettót, szóval az is megfordult a fejemben, hogy emiatt nem is kapok emelést, hiszen nem nagyon kell az átlagfizetéshez igazítani az enyémet...
De például ugye mint írtam, az egyik emelés mértékét befolyásoló tényező, az az, hogy mióta dolgozunk ennél a cégnél... Ez nálam pedig egy elég jó pont, hogy a harmadik legrégebbi alkalmazott vagyok.
Ti mit gondoltok? Szerintetek számíthatok emelésre, és ha igen, akkor százalékban mekkorára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!