Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akinek van egy jól fizető...

Akinek van egy jól fizető szakmája, pl. kőműves, villanyszerelő az többre vitte az életben, mint aki egyetemet végzett és pl tanárként, vagy köztisztviselőként dolgozik alacsonyabb fizetésért?

Figyelt kérdés

2021. jún. 22. 00:22
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
92%
Tanár is tud sokat keresni, csak magán órákat kell adni. Én vegyésznérnök vagyok és kémia érettségire készítek fel diákokat, és mivel alig vannak kémiatanárok, annyit kérhetek el amennyit nem szégyellek, csak tudom, hogy azok a gyerekek akik emelteznek kémiából, nagy valószínűséggel lesz belőlük valami, akarnak, tesznek a céljaik eléréséért, ezért elég méltányos áron dolgozom velük, nem sarcolom meg őket.
2021. jún. 22. 08:47
 12/49 anonim ***** válasza:
48%

A kőműveseknek biztos jó lehet az, hogy 40-50 éves korukra leépülnek teljesen fizikailag.

???????????? Ha nem isznak, akkor nem

2021. jún. 22. 11:11
 13/49 anonim ***** válasza:
62%
11-es, nem miskolci vagy?
2021. jún. 22. 11:12
 14/49 anonim ***** válasza:
78%

Azért tanárként senki sem fog 500 ezreket keresni, hiába adja el magát

Ha intékményvezető, akkor bizony ennyit fog keresni 35 felett, de 450-470 et biztosan ped II-vel. Ismerősöm 42 éves és 492 t kap intézményvezetőként.

2021. jún. 22. 11:14
 15/49 anonim ***** válasza:
98%
#5 Azt hiszed, hogy minden irodai munkánál kevés a fizetés? El vagy tévedve.
2021. jún. 22. 12:39
 16/49 anonim ***** válasza:
95%

Mi a francnak jártál közigazgatás szervező szakra? Milyen karriert reméltél belőle? Mit csinál egy közigazgatás szervező? Mit kell jelenleg a közigazgatáson szervezni????

Te vagy az NKE közigazgatás szervező aki minden héten más-más fizunál kevesebbért nem szívesen dolgozna ugye?

2021. jún. 22. 12:46
 17/49 A kérdező kommentje:

Nem mondtam azt, hogy minden irodai munkánál kevés a fizetés

A kérdés az volt, hogy akinek van egy keresett szakmája és jól keres, az többre vitte e az életben, mint az aki egyetemet végzett, de nem keres jól

2021. jún. 22. 13:47
 18/49 A kérdező kommentje:

“Mit csinál egy közigazgatás szervező? Mit kell jelenleg a közigazgatáson szervezni????”

A közigazgatás-szervező kormányhivatalban, önkormányzatnál, minisztériumban, NAV-nál meg egyéb hasonló helyen dolgozik.

De egyik helyen se jó a fizetés. Max ha főosztályvezető lennék egy minisztériumban, akkor keresnék annyit, mint egy mérnök

2021. jún. 22. 13:51
 19/49 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit keresel? Őszintén, én sem sokat.
2021. jún. 22. 13:52
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire pénz orientáltan gondolkozol, akkor a 3-5 év egyetem alatt nem jutott eszedbe, hogy nem ez lesz a te utad? Amúgy nincs késő elkezdeni mást tanulni, akár kőműves is lehetsz ha nagyon akarsz.
2021. jún. 22. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!