Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Villanyszerelő fizetés gyakorl...

Villanyszerelő fizetés gyakorlat nélkül?

Figyelt kérdés
Pályakezdő villanyszerelő vagyok, érettségivel és szakmával amit 3 éves szakmunkás képzés alatt szereztem. Nem dolgoztam még a szakmában, de az Eon és a Máv szimpatikus számomra. Mennyi esélyem van a fenti helyekre bekerülni, és mennyit kereshetnék ha sikerülne?

2021. máj. 17. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Viszonylag sok esélyed van rá mivel eléggé szakember hiánnyal küzdenek.

Fizetés az hely függő,kezdőként ne akarj sokat keresni először szerezz tapasztalatot,tanulj aztán biztosan többet is fogsz keresni.

150-250e Ft netto fizetésre gondolok kezdésnek,idővel biztos vagyok benne hogy ez jóval több lesz.

Sok sikert. 🙂

2021. máj. 17. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Pályakezdőként a nettó 250-et kicsit soknak találom.

Rengetegen 20-25 éves munkaviszonnyal sem keresnek ennyit és ők is szakemberek.

2021. máj. 19. 04:58
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
20-25 évvel ezelőtt kétszer ennyit ért a forint, könyörgöm...
2021. máj. 19. 07:44
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Ja, félreértettem. Akkor viszont rossz helyen dolgoznak.
2021. máj. 19. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Ok.Legyen egy pályakezdő szakember fizetése nettó 450-500eFt? Bérfeszültséget okozna a régi dolgozók között. Sajnos ma az is "szakembernek"tartja magát aki gyorstalpalón tanult ki valanit. Pl.kőművesnek tartja magát,mert fogott már életében téglát a kezében,viszont nem tudja mi a falazásnál a "kötés"vagy nem tudja a malter összetevőit.
2021. máj. 20. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!