Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha nem válaszoln...

Mit csináljak ha nem válaszolnak az önéletrajzokra?

Figyelt kérdés

Ez az addig kell keresni amig nincs munka ez már hülyeség én már feladtam. Egy munkáltató meg is írta nekem hogy sokan jelentkeznek és profil alapján szűrnek meg végzettség alapján. Tehát ha azt írják oda hogy előny ez is ez akkor azokat veszik fel akiknek az az előny megvan. Most az van hogy munkanélküli vagyok 2017 óta persze alkalmi munkáim voltak de fix munkál egy sem. Most leszek ősszel 29 éves vagyis 25 éves korom óta vagyok munkanélküli. Ez miatt kialakult bennem egy depressziós és egyre nehezebben tudok már emberek közé menni meg rengeteket alszok. Csak jelenleg a szüleim tartanak el de ők sem tudnak munka terén segíteni. A szakmám amúgy levéltáros.

28/F

2021. jún. 17. 12:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
65%
addig kell keresni amig nincs munka
2021. jún. 17. 19:42
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem volna szakdogaírónak. Így egy kevés pénzt is kapok és tanulok mindenféle érdekeset.
2021. jún. 17. 19:43
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

29. Bankfióki munkatárs, vidéki nagyvárosban jutalékkal együtt nettó 250 körül keres. Azt mondja fordító-tolmácsként (alkalmazott, nem vállalkozó!) nem keresné meg itt a 200-at sem.

De van a banki munkatársaim között mezőgazdasági mérnök vagy éppen geológus is. Mind azért jöttek ide dolgozni, mert alkalmazottként a saját szakmájukban kevesebbet kapnának.

2021. jún. 17. 20:48
 34/35 anonim ***** válasza:
33# Értem, hát akkor a ti bankotok jobban fizet. Biztos az Erste az, azt hallottam az jól fizet. Mi itt a Központban, Bp-en nem kapunk jutalékot.
2021. jún. 17. 21:15
 35/35 anonim ***** válasza:
52%
33: Gondolom, nálatok az ilyen oda nem illő végzettségekkel rendelkezők protekciósok lehetnek. Engem gazdasági végzettséggel még egy állásinterjúra se hívtak be, pedig jó pár bankba jelentkeztem egy időben.
2021. jún. 18. 11:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!