Mit csináljak ha nem válaszolnak az önéletrajzokra?
Ez az addig kell keresni amig nincs munka ez már hülyeség én már feladtam. Egy munkáltató meg is írta nekem hogy sokan jelentkeznek és profil alapján szűrnek meg végzettség alapján. Tehát ha azt írják oda hogy előny ez is ez akkor azokat veszik fel akiknek az az előny megvan. Most az van hogy munkanélküli vagyok 2017 óta persze alkalmi munkáim voltak de fix munkál egy sem. Most leszek ősszel 29 éves vagyis 25 éves korom óta vagyok munkanélküli. Ez miatt kialakult bennem egy depressziós és egyre nehezebben tudok már emberek közé menni meg rengeteket alszok. Csak jelenleg a szüleim tartanak el de ők sem tudnak munka terén segíteni. A szakmám amúgy levéltáros.
28/F
Kerdezo!
Hol laksz?
Mi a vegzettseged? Idegen-nyelvtudas?
22.
Legalább akkora városban lakik, ami el tud tartani egy McDonaldsot.
Végzettsége gondolom alap- vagy mesterszakos bölcsészdiploma.
Nyelveket gondolom nem beszél normálisan egyet sem, a diplomához kellő nyelvvizsgát is épp csak kiszenvedte. Bár ez csak tipp, ha nem volt igazam, akkor bocs.
Tényleg kár, hogy a 4 év alatt nem jutott eszedbe tanulni, hogy piacképes végzettséget szerezz.
Én egy bsc egészségügyi diploma után 28 évesen kezdtem el tanulni egészen mást okj-n, és most 2 évvel később már lett is a szakmában munkám.
Engem is sok-sok helyről elutasítottak, de végül csak lett egy munkahely, ahová én kellettem. Ráadásul még tetszik is.
26#. 27-es vagyok. Én is bankban dolgozom, de nem keresek többet mint az eü-ben, sőt kevesebbet kapok, mint ott 2 éve. Pedig nem fiókban vagyok.
Melyik bank az? Én is megyek oda!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!