Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy bizonyos kor utan, ha mar...

Egy bizonyos kor utan, ha mar nem jo a langyos kozszferas munkaja, akkor jobb, ha megdoglik? 36 F.

Figyelt kérdés
Ugye eddig elvoltam a langyos netto 220-230 ezres fizetesemmel, de lett egy parom es most mar nagyon nem eleg ez. Valtani akarok, de 3 honap alatt mèg nem sikerult. Van remeny?
2021. jún. 4. 12:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Őszintén, te felvennél egy "langyos közszférás" dolgozót egy pörgős csapatba egy vállalkozásnál.

Ma sokszor többet jelent egy felvételin ha érzik hogy be tudsz majd illeszkedni mint a szakmai tapasztalat.

De nálad mit látnak ? Közszféra. El volt az íróasztalánál évekig mint a befőtt a nagymama polcán a kamrában.

Bemegyek a "hivatalba" mert szeretnék elintézni valamit. Aztán elmondják hogy mit miért hogyan nem tudnak megoldani. Egy vállalkozásnál senkit sem érdekel ez. A megoldást várják. Sajnos van egy ilyen szereotipia a közszférás dolgozókról a vállalkozásoknál, ezért lesz nehéz dolgod.

2021. jún. 4. 23:45
 22/24 anonim ***** válasza:

"Egy bizonyos kor utan, ha mar nem jo a langyos kozszferas munkaja, akkor jobb, ha megdoglik? 36 F."

Hát nem tudom. Én jöttem-mentem a két világ között. Lehet, hogy csak azért sikerült, mert a versenypiacon kezdtem, utána lettem közszférás. Most éppen készülök vissza. Mivel tudják, hogy én valóban melózok, ezért várnak is rám. A közszféra agyonszabályozott, ideológia mentén működik. Én pedig gyakorlatias vagyok, szeretek dolgozni, ami egyszerű, azt nem bonyolítom agyon. Mondjuk azt nem mondhatom, hogy semmit nem kell csinálni itt, mert konkrétan naponta lóg a belünk. Persze más területeken látok én is sétálgató ügyintézőket. Ezeket kéne kidobálni a francba, vagy átcsoportosítani oda, ahol tényleg sok a feladat, és akkor más vélemény alakulna ki a közszféráról is idővel.

Szóval én lépek innen le, az a lényeg...

2021. jún. 5. 07:03
 23/24 A kérdező kommentje:
Szerintem is attól függ, hogy mennyire váltod be a hozzád fűzött reményeket, kapsz 3 hónap próbaidőt és ha látják, hogy akarsz, teszel érte, akkor nem lesz érvényes a sztereotípia, hogy langyos közszféra.
2021. jún. 5. 09:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Legyen igazad és sikerüljön.
2021. jún. 5. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!