Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy bizonyos kor utan, ha mar...

Egy bizonyos kor utan, ha mar nem jo a langyos kozszferas munkaja, akkor jobb, ha megdoglik? 36 F.

Figyelt kérdés
Ugye eddig elvoltam a langyos netto 220-230 ezres fizetesemmel, de lett egy parom es most mar nagyon nem eleg ez. Valtani akarok, de 3 honap alatt mèg nem sikerult. Van remeny?
2021. jún. 4. 12:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Igen, kicsit trollszagúnak hangzik, hogy most alapítanál családoty de közbe elhúznál jó messze.
2021. jún. 4. 13:32
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem trollszagu, bealdoznam a dolgot.
2021. jún. 4. 13:34
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
A gyár még mindig jobb választás család esetében, de te tudod.
2021. jún. 4. 13:38
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Igen, szerintem is trollkodsz. A kérdésben még a párod miatt kevés a pénz, most meg már nem érdekel a család :)

Nézz magadba, hiába butázod le, hogy lennél már kamionos? Leteszed a C + E kategóriákat, + PÁV, + söfőr kártya és majd önállóan papírozol, megtalálod európa szerte a felrakókat, lerakókat, tolatsz, parkolsz a nyergessel, ott alszol a törökök mellett és természetesen betartod a vezetési időket, elszámolsz áruval, üzemanyaggal... barátom ez nem a te világod :)

2021. jún. 4. 13:41
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Valami nagyon nem stimmel. Ketten könnyebben szokott kijönni a matek, nem nehezebben. Szóval vagy valami pénznyelőbe dugogatod a farkincádat vagy teljesen hülye vagy.
2021. jún. 4. 13:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem penznyelo, de fontos neki a love. Szerinte 300 ezer alatt nincs ferfi. Ami jogos is, ugy gondolom. Tehat vagy itt hagyom ezt, vagy keresek masodallast, mint sokan masok, pl pizzafutar. Nem nezem le a kamionosokat, tudom h borzasztoan nehez melo
2021. jún. 4. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Vagy esetleg a nőt hagyd ott, ha ennyire fontos neki hogy nettó 300 ezret keress minimum...
2021. jún. 4. 14:46
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán hogyan jöttél össze a nővel, ha neki elvárás az X összeg feleti kereset. Ez előszűrő szokott lenni, nem utólag, kapcsolat közben szokták benyögni, hogy "Ja, amúgy nem tudok rád férfiként tekinteni a kereseted miatt attól függetlenül, hogy veled vagyok már X ideje".

Vagy valami nagyon nincs rendben a kapcsolatoddal, vagy trollkodsz. Viszont 90%-ra gyanítom, hogy trollkodsz, mert már maga a kiírt kérdés stílusa is abszurd.

Végezetül még annyit említenék, hogy egy normális párkapcsolat úgy működik, hogy mindkét fél elfogadja egymást olyannak, amilyen. Segítik egymást, nem pedig ultimátumokkal dobálóznak. Megoldást keresnek a problémákra/gyengeségeikre, nem pedig megalázzák a másikat ilyen semmitmondó és bántó dolgokkal.

2021. jún. 4. 15:22
 19/24 A kérdező kommentje:
A fizetés egy fontos dolog és ő nem ismer olyan 30 as férfit ismerősi körben, aki nem kap minimum 300 ezer ft-ot, ezt mondta pár hete. Ugye ez nem is volt gond addig, amíg nem mondtam el a fizetésemet. Azt hitte valami nagyobb összeget kapok.
2021. jún. 4. 16:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor javaslom a nő ejtését, ugyanis ha már ennyi miatt hisztizik, akkor fog még más dolgot is találni.
2021. jún. 4. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!