Kamuztam az önéletrajzomba, most mit csináljak?
Volt vagy 5 munkahelyem 3 éven belül mire egy másik területen megtaláltam azt ami érdekel, de ugye ezeket nem lehet beleirni az önéletrajzba mert úgy fest mintha nem akarnék dolgozni...Sokszor emiatt nem vettek fel, igy hát egy barátom tanácsára egybevontam azokat a munkahelyeket, mintha egy helyen dolgoztam volna 3 évig. Igaz nem részleteztem az ottani munkámat, inkább az utána lévőt mert ott 1 évig dolgoztam, és ugyanolyan munkaterületen mint a mostani munkámnál. Viszont már 1 éve keresek munkát sikertelenül, szóval mikor behivtak és kérdeztek arról a munkámról (amiről kamuztam), csak bólogattam hogy ja-ja... Igazából nem hazugság mert dolgoztam ott, csak nem 3 évet...
Szóval felvettek, nagyon valószinű hogy azért mert azt hiszik ilyen hűséges vagyok egy helyhez, és nem azért mert utána 1 évig dolgoztam hasonló területen...
Most bekérték az összes előző munkahelyi papiromat, én nem is tudtam hogy ezt köteles vagyok beadni amúgy...az előző munkahelyem papirjait beadtam, de az azelőttit hogy adhatnám be mikor 5 helyen is dolgoztam 1-1 heteket/hónapokat? Rájönnek akkor hogy kamuztam, most mit csináljak? :/
#4 - én értem a problémát, de te lehet elsiklottál valami felett: "Most bekérték az összes előző munkahelyi papiromat, én nem is tudtam hogy ezt köteles vagyok beadni amúgy...az előző munkahelyem papirjait beadtam, de az azelőttit hogy adhatnám be mikor 5 helyen is dolgoztam 1-1 heteket/hónapokat?"
Szóval az összes előző munkahelyéről lévő papírról van szó. Nem a legutolsó munkahelyének összes papírját, hanem az összes korábbi munkahelyének összes papírját írta a kérdező.
Ennyi idióta rosszindulatú, olvasni nem tudó embert... egyedül az 5ös értette meg...
Azért kamuztam mert 1 éve keresek munkát sikertelenül, mivel mindenhol probléma hogy ennyi munkahelyem volt eddig. Most először hazudtam és lám felvettek. Nekem ebből az jön le, hogy hazudni kell.
És az előző munkahelyemen egy évig voltam, amit tudnak is, be is adtam. A másik (amiről szó van) arról hazudtam. Úgy volt hogy ugyanazon a pályán volt több munkahelyem is de én csak egyet mondtam el, és azt mondtam hogy ott voltam 3 évig.. De nem is értem nekik miért lényeges egy olyan munkakör aminek semmi köze a mostanihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!