Ezt miért csinálják? Miért jó? Kérdez az ember és annyi a válasz, hogy küldjön önéletrajzot!
Na igen :D Tapasztalom sajnos.
Viszont azért van pozitív tapasztalat is, aki megírta, rendes volt, így el tudtam dönteni hogy be tudom-e vállalni (akkor még okj-ra jártam és heti 2, gyakorlattal együtt 3 nap kellett az este) és jelentkezzek-e egyáltalán, várjam-e a dolgot stb,de ez régebben volt.
Én is párszor hívtam fejvadászt, hogy adjon részleteket, aztán csak az volt a válasz, hogy küldjön önéletrajzot. Küldtem, felhívtak, hogy menjek el. Még mindig nem kaptam válaszokat. Elmentem interjúra, rászántam egy napomat, és ott derült ki, hogy nem rám gondoltak, el sem olvasták az önéletrajzomat. Ez igen bosszantó.
Ennek ellenére nem nagyon tudsz mit tenni, küldj egy önéletrajzot, ma már e-mailben kell, az nem kerül semmibe.
Hogy hol van és mi a cég neve, azt meg azért sem árulják el, mert általában fejvadász hirdet, és nem akarja, hogy egyből megpályázza az ember az adott cégnél.
Sajnos ilyen velem is volt, ráadásul igen messzire mentem (5000Ft volt az útiköltségem plusz a bkv) és ott mondták el hogy nem bejelentett és teljesen más volt a munkakör mint a hirdetett...
Igen, valami ilyesmit fogok csinálni, hogy ami ilyen azt hagyom. Főleg hogy felénk mostanában sok embernél bukott ki hogy a munkaerőkölcsönző nem jelenti be rendesen (12-t dolgoznak, 4van bejelentve...) őket, nem akarok ilyenbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!