Oda is érdemes beadni az önéletrajzot, ahova esetleg nem hirdettek meg konkrétan állást, de én tudom hogy nincs odavaló ember arra a posztra?
Figyelt kérdés
Szakmai gyakorlaton voltam cégnél, elégedettek voltak velem...2016. jan. 10. 18:02
1/7 anonim válasza:
Próbát megér, sokat nem veszthetsz vele
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen, ugyanis bármikor lehet üresedés és akkor megnézik a te pályázatodat és ha megfelelsz, akkor eleve meg sem hirdetik.
3/7 anonim válasza:
igen, de nem úgy, hogy "xy posztra tudom, hogy nincs ember, így jelentkezem", hanem küld el az életrajzod, egy motivációs levelet, hogy mivel szeretnél foglalkozni, ott lehet finoman az adott területet említeni.
5/7 anonim válasza:
Egy barátnőm így kapott munkát. Még egy évvel korábban hirdettek, ő meg írt nekik, hogy bár látja, hogy még régebben hirdettek, de csatolta az önéletrajzát, mert úgy érzi, hogy ez neki való munka. Aztán felhívták pár nap múlva, hogy nincs ugyan üresedés, de meg tudják tenni, hogy felvesznek valakit, mert jó volt az önéletrajza. Szóval küldd csak el nekik!
6/7 anonim válasza:
Ebben az esetben igen, mivel már dolgoztál náluk. Más esetben nem, mivel az amúgy is csak kidobnák/letörölnék stb..
7/7 anonim válasza:
Igen, mindenképpen érdemes önéletrajzot beadnod. Én is adtam már be "csak úgy" önéletrajzot. Volt olyan eset, hogy egy évvel később telefonáltak :) Mindenképpen érdemes. Az, hogy bent van az önéletrajzod, bármikor jól jöhet, hisz akármikor lehet üresedés az adott cégnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!