Miért mondják azt hogy az alja munkában dolgozókat tisztelni kell?
kukásokat, árufeltöltőket, takarítókat, közmunkásokat
"Ezeket a munkákat is meg kell csinálnia valakinek"
Oké, ügyvédnek is kell lennie valakinek, orvosnak is kell lennie valakinek, építészmérnöknek is kell lennie valakinek. És?
De én nem értem hogy ez miért lenne indok hogy tiszteljük őket ezért.
Amikor valaki elhanyagolta a tanulmányait, vagy elvesztegette az életét és már csak ez a munka lehetőség áll a rendelkezésére hogy el tartsa magát amit senki más nem akar csinálni akkor miért kéne tisztelni őket emiatt?
Szerintem ha nincsenek lenézve emiatt, és ugyan úgy emberként vannak kezelve az elég.
Nyilván nem mindenki azért kötött ki ott ahol mert saját hibájából, van aki csak rossz családban nevelkedett, az élet elvett tőle dolgokat, és végül nem maradt jobb lehetősége.
Pusztán nem érdemel senki tiszteletet azért mert dolgozik valahol szerintem. Ha valaki dolgozik, pénzt az amit kap érte viszonzásul, hálát és tiszteletet akkor érdemel valaki ha ingyen dolgozik. Nem hiszem hogy lenne olyan aki azért megy kukásnak mert úgy érzi "ezzel a munkával olyan dolgot teszek a társadalomnak amivel büszke lehetek magamra". Nem akarnak éhen halni ennyi. Élni akaráson mi az amit annyira tisztelni kell? Ne nézd le az alja munkában dolgozó embert de ennyi. Mondjuk tény hogy a legtöbbjük megkeseredett, undok, pont azért amilyen életet él viszont az egy másik dolog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!