Közalkalmazott mennyit kereshet 4 órában? (Tanulmányi asszisztens egyetemen, okj-s végzettséggel.) Miért választhatott ilyen alja munkahelyet?
Egy jó asszisztens volt a cégemnél, nettó megkapta a havi 300-at.
Aztán összeállt valami lúzer gyerekkel, elköltözött, és most egyetemen tanulmányi asszisztens, közalkalmazottként heti 20 órában... menyit kereshet?
Kétlem, hogy nettó 150-et... csak nem értem mi motiválja, és lehet vissza kéne hívnom, mert nincs más normális munkaerő.
Baszod, hívjál már inkább engem! Mondjuk csöcsöm nincs, de pöcsöm van, hátha az is jó lesz...
Tudok szépen, értelmesen kommunikálni, hallom, ha csöng a telefon, de nem veszem fel, mert tuti valaki pénzzel akar épp lehúzni. Ha valaki a főnit keresi, akkor biztos épp a beteg gyerkőcét gondozza. Ha kitartottja keresi, akkor megmondom neki, hogy fél óra múlva ott lesz, nyugi van. A postán egyesen imádnak, főleg ha postakártyám is van! A heti menüt előre rendelem a főnöknek, mert úgy 200 Ft-ot spórolunk, barterba meg kapjuk az ingyen piát a helyi nagymenő pizzériából a pénteki céges buliba. A portásokkal és biztiboyokkal jó kapcsolatot ápolok, és ha kell gyorstárcsázóval tudom a kedvenc háziorvost is hívni, ha újra gloryholeba ragadt valaki fsza munkaidő közben.
Pont a "kedvezményekre jogosul" részt nem tudom, de én is nettó 70-re saccolom a fizetését, csak... egyszerűen nem akartam elhinni!
Nem döngettem (stílusra nem jött be) az erőssége az volt, hogy délután beléptem az irodába, és 5 percbe elhadarta, hogy mindent elintézett, amire csak annyit tudtam mondani: "Ööö, szuper!"
A többi jelentkező meg a negyedét nem tudja megcsinálni :(
amire csak annyit tudtam mondani: "Ööö, szuper!"
Látod, lehet, hogy máshol csak 70et kap kézhez, de ott azt mondják neki napvégén: Durván jól nyomtad ma is, csapassuk így holnap is!
Tudod pénzen kívül fontos lehet a motiváló környezet is. A többi, aki a negyedét sem tudja megcsinálni, lehet nem is akarja ilyen környezetben.
7-es, félreérted, a csodálkozásra értettem a reakcióm - tényleg, lazán elboldogult 6 pályázattal, és minden összefüggő részlettel.
A munkakörnyezet laza volt, tetszett neki (sok beleszólása volt a dolgokba), ha nem áll össze azzal a lúzerrel, és nem költöznek a lúzer anyjához, még mindig itt dolgozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!