Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres(het) kb ma egy...

Mennyit keres(het) kb ma egy dietetikus? Mi a tipikus alja, teteje?

Figyelt kérdés

Mennyi lehet a ber, ha a munkahely:

- allami korhaz

- magan korhaz Budapest

- magan korhaz nem Budapest

- egyeb versenyszfera

2020. júl. 16. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Eléggé telített szakma, ráadásul manapság sokan végzettség nélkül is megélnek belőle, ha kellően sokan követik őket.

Én jártam egy időben dietetikushoz, ő 10 ezret kert 60 percért, általában mindig tudtam válogatni az időpontok között. Ha úgy számolom, hogy napi 5 vendége van (de ez sztem a max), akkor az pont 1 millió, viszont ebből lejön még az összes adó, fenntartási, marketing költségek, stb. Sztem kb 500 ezer a jövedelem, de ez tényleg egy befutott dietetikusra értendő, akinek tele a naptárja...

2020. júl. 16. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Hogy lenne napi 5 vendége? 1 étlappal elvan valaki negyed évre, gondolkodj már! Hány ügyfél kellene hogy legyen napi 5? Esélytelen! Heti 5 nappal számolva az heti 25, havi 100 ügyfél, és 3 havonta járnak (és akkor kva sűrűn járnak!) akkor az 300 ügyfél! Legyél már reális az ég szerelmére!
2020. júl. 16. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Ráadásul, ha átnézel itt a fogyókúrás témába megláthatod, hogy elég másoknak az is, hogy ha valaki dietetikára felvételizik és máris osztja az észt és étrendet gyárt másoknak, akkor minek is csinálni ezt az egészet? Az emberek igénytelenek, nem járnak szakemberhez sokért, amikor fele annyiért megvan egy tojás vagy napfénydiéta is. Akkor mennek, amikor már ég a ház, és akkor is max az sztk-ba 1x ingyen.
2020. júl. 16. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
2-es szerinted dietetikushoz 1x megy el vki...? Ez kicsit átgondolatlan volt.
2020. júl. 16. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
19%

Nem, 2x. Én annyiszor mentem és ennek 10 éve. Átgondolatlan?

Hallgatlak. Te hogy számolsz?

2020. júl. 16. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Én amikor jártam, havonta mentem fél éven keresztül, mert olyan etelertekenysegem derült ki, ami miatt teljesen le kellett cserekben pár dolgot. Emellett heti szinten emailes kapcsolatban is voltunk.

Én alapvetően ebből indultam ki, de azt nem írtam, hogy dietetikus lennék. Ilyen szakemberhez nemcsak fogyni vágyók fordulnak, akiknek elég egy étrend, én emiatt feltételeztem, hogy napi 4-5 ember megfordulhat nála.

2020. júl. 16. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Mennyi lehet a ber, ha a munkahely:

- allami korhaz közalkalmazotti bér kezdő fizu és életed végéig brutto 210 ezer

- magan korhaz Budapest kezdő fizu brutto 250-300 ezer

- magan korhaz nem Budapest detto

- egyeb versenyszfera brutto 300 ezertől felfelé

Magán dietetikus amit nem szégyellsz.

2020. júl. 17. 07:58
 8/10 anonim ***** válasza:
17%

Azért a 210-nél jóval több.

Szakirányú végzettséget igényel, így F kategóriában kezdesz állami kórházban.

Az jelenleg mêg bruttó 289, november elsejétől pedig 337. (És ez csak az alapbér, délután jön rá pótlék.)

2020. júl. 17. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
8 Nézd meg a 2020 bértáblát! A dietetikus nem kap pótlékot! Dolgoztam kórházban tudom.
2020. júl. 17. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az jelenleg mêg bruttó 289, november elsejétől pedig 337. (És ez csak az alapbér, délután jön rá pótlék.)

Ezt honnan veszed?

A dietetikus munka ideje kórházban reggel 6-tól (7-től) du 14 vagy 15 óráig tart nincs sem ágy melletti sem délutáni pótlék. Max hétvégi ügyletet

2020. júl. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!