Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gazdagság tanítható? Tanítsa...

A gazdagság tanítható? Tanítsatok gazdagok!

Figyelt kérdés

Szerintem tudatosan nem lehet gazdaggá válni. Ha a gazdagoktól elvennénk a pénzt, nem lennének újra gazdagok. Ennek az ellenkezője csak kitaláció.

Csak azért mondják, hogy kemény munkával el lehet érni a gazdagságot, hogy dolgozzon a rabszolga keményebben és ne csüggedjen, mert sz*r a fizetés.

Megvan az illúziója annak, hogy lehetnek szabadok.

A jelenleg berendezkedett első generációs gazdagok utódai pedig maradnak a helyükön és becsicskítják az emberiséget.( Tudom, ez a mondat úgy hangzik, mintha egy retardált írta volna. )

Szerintem "fent" már minden pozíció be van töltve. A legtöbb mai milliárdos állítólag első generációs. 50 év múlva egy sem lesz az.

2021. ápr. 22. 16:21
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

[link]

A cikkben lévő levél nem Orbán Viktorhoz, hanem a cikkíróhoz szól.

Így kezdődik a levél: "Hogy a büdös francba tudtok ennyi baromságot összehordani."

Erre a cikkírója: "Ha Orbán Viktorral baja van, akkor írjon már Orbán Viktornak! Mi közöm van nekem hozzá?"

Ha a negatív hozzászólásokra is reagálna, amire nem reagál és erre még büszke is, akkor meg lehetne magyarázni, hogy miért neki íródott a levél. Szimplán hülye az író. A kutya nem írta, hogy neki köze lenne a politikához. Arról szól a levél, hogy nem teljesen úgy mennek a dolgok, ahogyan ő azt gondolja. Persze lehet, hogy nincs a levélírónak igaza. De ez a "Mi közöm van nekem Gyurcsányhoz? Vagy akármelyik kormányhoz? Én vagyok a miniszterelnök?" csak terelés. Ez nagyon gyenge.

"Először azon gondolkodtam, hogy most mit is vár tőlem a levél írója? De most komolyan. Hogy ezt miért nekem címezte?"

"Mert annak nem merik mondani, írni, akivel egyébként ténylegesen bajuk van!"

Dehogy nem merik mondani. Csak mintha a falnak beszélnének. A kutya nem hallgatja meg őket.

"el kell ballagni a parlament épületéhez, meg kell várni Orbán Viktort, és el kell neki mondani ezeket!"

Baromság. Orbánt éjjel nappal őrzik. Megközelíteni sem tudná.

De ha mégis, akkor is Boldog karácsonyt kívánna. Egy normális országban amúgy is a képviselők dolga lenne, hogy a választópolgárok nevében szóljanak. De ez ebben az országban nem működik. Ha egy választó polgár megy oda, vagy tüntetnek az működik? NEM!

2019 elején, amikor a cikk íródott még tüntetések is voltak. 1000 ember sétált Áder János köztársasági elnök ablaka alá. NEM EGY!

De aláírta János! Hiába kántálták az ablaka alatt, hogy "Ne írd alá János!"

Ezek után nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy a cikkíró ilyet írjon.

Utána írja, hogy a népnek nem kellene egy olyan Kormányra szavazni, aki átveri őket.

Szerencsétlen levélíró akár mit is tesz. Egymagában kevés. Erre ezt írja:

"Hát ha ezekre szavazol 30 éve, és sírsz, hogy drága az albérlet, akkor bizony saját magadnak! Mert te vagy az okozója!"

Miért ő az okozója? Mi a francot kellene csinálnia? Hol írta, hogy egyáltalán szavaz bárkire is?

"Ha pedig nem te okozod saját magadnak, akkor vedd tudomásul, hogy ez a nép ennyit tud. Ennyit akar tudni. Ennyit akar tenni, azaz semmit."

Hihetetlen buta ez a szerkesztő. Olyan sötét, hogy az leírhatatlan.

Most komolyan nekem ezeket a sz*r cikkeket kellene olvasnom a megvilágosodáshoz? Rendben. Elolvasok még néhányat. Ha ehhez hasonló baromságok lesznek a többi cikkben is, akkor felejtős, hogy én innen bármit is olvassak.

Elismerem, hogy vannak benne jó gondolatok is. De ebben a cikkben több a marhaság.

2021. ápr. 24. 13:44
 42/50 anonim ***** válasza:
55%
Nem ertem mire ez a sok rinya. Evek ota adok itt bitcoinnal kapcsolatos tanacsokat, a vagyonom 90 szazalekat ezzel szereztem, de hat hiaba... Nem mindenkinek valo a kockazat meg a befektetes... Sosse fogom megerteni miert hiszik az emberek h annyira nehez meggazdagodni meg miért keresik ilyen eszeveszetten a gazdagsag forrasat, amikor meg elmondod a sajat tapasztalataid sajat velemenyed akkor jon a lepontozas :) Sztem a magadfajtak nem gazdagok akarnak lenni hanem kifogasokat keresnek hogy miert ne legyenek azok csak meg maguknak nem ismerték be
2021. ápr. 24. 14:18
 43/50 anonim ***** válasza:
53%

41: na látod, most fényesen bebizonyítottad a butaságodat.

Mert még a korábban megadott linkekre se tudtál kattintani, rögtön kerestél egy jó kis orbánozós marhaságot...

:-DDD

2021. ápr. 24. 14:22
 44/50 anonim ***** válasza:
53%

Az ÖNFEJLESZTÉS rovat cikkeit olvasd például....

Most hirtelen egy onnan:

[link]

"CSAK SEGGNYALÁSSAL, KORRUPCIÓVAL LEHET ELŐRE JUTNI

Válaszom: akkor miért nem csinálod?! Ha azt mondod, hogy ezzel lehet előre jutni az életben (mint ahogy a politika csinálja), akkor ereszd ki a nyelved jó mélyen, és a többit tudod... Csináld! Ne másokra mutogass! Ha azt mondod, ezzel lehet előre jutni, akkor csináld te is ezt!"

2021. ápr. 24. 14:27
 45/50 anonim ***** válasza:
50%

Ugyanebből a posztból:

"A BANKOK FOSZTANAK KI MINDENKIT!

A szemét bankok! Akkor miért nem tanulsz bankárnak? Hogy te szedd meg magad? Most megint a saját ellenséged vagy? Miért nem szállsz be a buliba? Miért nem kaszálsz te a bankárkodásból?

Miért nem veszel banki részvényt? A részvényed arányában a bank tulajdonosa leszel! A részvények arányában osztják szét a bank teljes eredményét is! Ha akkora buli, akkor miért iPhone-t veszel, miért nem részesedést egy bankban?"

2021. ápr. 24. 14:27
 46/50 anonim ***** válasza:

Vagy ezt is olvashatod..... magadra ismerhetsz!

[link]

2021. ápr. 24. 14:29
 47/50 anonim ***** válasza:
50%
Aki nem akar felmaszni a letran, azt nem lehet feltolni. Mondhatunk akarmit, csak rinyalni tud a kerdezo. :-)
2021. ápr. 24. 14:30
 48/50 anonim ***** válasza:

[link]

Remélem, a többi HASZNOS gondolatot is megtalálod, nem csak azt, ami kifogásolnivaló lehet.....

2021. ápr. 24. 14:31
 49/50 A kérdező kommentje:

A Bitcoin tanácsadónak azt mondanám, hogy én is követem a piacot. A befektetési tanácsodból köszönöm nem kérek. Minden második ember aki befektet, az tanácsokat is osztogat. Lehet, hogy akinek osztogatod a tanácsokat, annak éppen más a kockázattűrő képessége?

Köszönöm, nem kérek az ingyen tanácsodból. Már nem akarlak degradálni.

Nem véletlen nem reagáltam semmit arra, amit először írtál. Aki nem egy kő alatt élt az elmúlt öt évben, az már tudja mi az a Bitcoin.

Nem ismertem magamra. Mindennel egyetértek, amit a linkelt cikk ír.( Most nem arról a cikkről beszélek, amit én linkeltem és tartalmaz nyilvánvaló baromságokkal. )

Szoktam önfejlesztő könyveket olvasni. Sőt csak olyan könyveket olvasok.

Ettől még nem lesz vállalkozásom. Ettől még nem fogom tudni, hogy mibe vágja bele. Ettől nem tudom megtalálni mi az, amit igazán szeretek csinálni...stb Az önfejlesztő könyvek ellenére sem.

Megfordult már itt valaki fejében, hogy nem a mentalitásommal van feltétlenül a probléma?

Vagy erővel azt akarjátok elhitetni, hogy ott van a hiba?

Nem kétlem, hogy rászorulok néha önfejlesztésre, de szerintem ti túlzóan erőltetitek azt a vonalat, hogy nekem a mentalitással van bajom.

Vannak kétségeim, de ez nem azt jelenti, hogy rinyálok.

Mint írtam nyitott vagyok. Ez nem azt jelenti természetesen, hogy birka módjára mindent megeszek amit elém raknak. A cikk, amiről írtam az nagyon félrement. Ennek ellenére abban is voltak részek, amivel egyetértettem és egy szóval sem írtam azt, hogy nem adok még néhány cikknek esélyt.

A #46-os által írt cikknek is esélyt adtam. Tényleg jó cikk. Még olvasni fogom az oldalt máskor is.

2021. ápr. 24. 16:24
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem tud bánni 1 millió forinttal, az nem tud 1 milliárddal sem.

Ezért lesz sok lottonyertes egy utolso csoves.

Nincs az a penz ami el ne tudna fogyni.

Ja es alkalmazottkent, munkabol meg soha, senki nem lett gazdag.

Ha az akarsz lenni, akkor

-orokseg

-szerencse

-vallalkozol valami ujra, a komfortzonadon kívül... kreativan

Ha pedig valamelyik beut... akkor a penzugyi kulturad folyamatos fejlesztése, felesleges penzkoltesek leallitasa. Jo dontesek, befektetesek meghozatala.

2021. ápr. 29. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!