Mennyi a fizetése 2021-ben egy vagyonőrnek, 24 órás szolgálatban?
#28-as vagyok
#29-re válaszolnék még
"....de a nagy baj az hogy van olyan őr aki elvállalja 600-800 ft-ért a munkát...."
600-800 Ft-ért?
Az az ötödik a sorban akiről írtam és hogy még Ő is tovább adja. Na Ő kapja a 800 forintot. Aztán beültet egy fél hajléktalant (tehát egy hajléktalan szerű embert) az autóba aki 3 liter borért és egy kis dohányért ott van egész este. Visz ki hozzá két kutyát, az meg elvan velük. Igaz hogy a télen már kapott három tüdőgyulladást és már beszélni is alig tud, de az autópályás építkezést nem ellenőrzik. Ahhoz túl nagy beruházás hogy bármelyik hatóság is oda merjen menni és szétnézni hogy mi van ott. Forgalom irányító őrök olyan emberek hogy van köztük szellemi fogyatékos is. A forgalom irányító tárcsa lapja egyik oldalon piros volt másik oldalon zöld. Ő a zöldet tartotta annak a sávnak aminek meg kellett volna állni. Össze is engedte a forgalmat. Annyi lett a változás hogy olyan tárcsát kaptak aminek mind a két oldala piros. Senki nem lett elővéve, azóta még a rendőrök se trafipaxolnak hogy hordják a kamionok a betont meg az aszfaltot a pályához. Előtte minden nap vagy minden másnap mértek Encs és Méra között. Aztán hogy elkezdték hordani a pályához a betont eggyet se látni. Napi több száz kanyarról van szó. Egy óra alatt elmegy legalább 150 beton vagy aszfalt szállító. El lehet képzelni mi lenne ha mérnének, és egy válalkozónak csak napi szinten küldenének 8-10 csekket. Munkások 5 méter magasan szerelik a zajvédő falat egy száll pallón, semmi korlát meg védőkötél. Az a munka védelmis aki ezt észre venné az szerintem másnap már nem dolgozna. Pláne hogy ezek a cégvezetők általában együtt járnak vadászni, rendőr kapitánnyal, kormányablak vezetővel, munkavédelmisekkel, talán még bírókkal is. Szóval befolyásos emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!