Mennyi a fizetése 2021-ben egy vagyonőrnek, 24 órás szolgálatban?
Már máshova beírtam, de akkor ide is.
Borsod megye. M30 autópálya építés. Amiket írok azt mind nettóba kell érteni.
600 Ft/óra, az egyik vállalkozónál, a másiknál 750/óra egy harmadiknál 850 Ft/óra. Ennyit adnak. Ebből mindenki úgy gazdálkodik ahogy tud. Nincs kafetéria, meg semmi plusz egyéb pénzek. Annyi hogy van ahol adnak a fűtés miatt egy nagy 11 kg-os PB palackot egy hónapba és azt cserélik. De csak annak akik fix helyen (lakókocsiba, konténerbe) őrködnek. Aki kint van a főpályán, vagy hidaknál, nem fix helyen vagyis saját autóból őriz ők nem kapnak.
Benzin pénzt se adnak, még elemet (az elem lámpába) is Mi veszünk magunknak. Tehát amiket írtam az az összes járandóság 600 Ft, 750, és 850 Ft. Több embertől hallottam hogy Miskolc környékén Miskolc és Szikszó között 950-et adnak nettóba, meg benzin pénzt, meg telefon pénzt, de nem tudom igaz -e. Mert ez olyan mint a jeti. Senki se látta, mindenki csak hallott róla...
23as minden helytől, cégtől függ mennyit keresnek.
22es, persze ha beszélsz angolul akkor vannak jobb lehetőségek, akár A++os irodaházak is jól fizetnek, de nem értem mit kérkedsz minden ilyen témánál. Az őrök 90%a még az alap angolt sem beszéli, szóval örülj magadnak hogy ilyen helyet találtál és beszélsz nyelvet! És ritka az ilyen hirdetés, mert alig van rá ember, általában meg az állományugból keresnek ilyen helyekre embert nagyon ritka ha meghirdetik, mert akkor nincs rá emberük, csak azért van meghirdetve. Sok esetben nem elvárt a nyelv ismeret és tudok olyan helyet is irodaháznál ahol elvárt az alap angol mégis kb. 800 nettó az órabér és itt Bp.-en szóval örülj magadnak de nem az az átlag amiket te ide pötyögsz.
25-nek igaza van. De általában ezeket a melókat, nyugdíjasok vállalják.
A vagyonőröknél az átlagéletkor 55 év. Nem adok 15-20 évet, aztán mással együtt összeomlik a rendszer, ilyen, nevetséges bérek mellett.
Én írtam a 23-as hozzászólást.
Az hogy miért ilyen alacsony az óra bér csak találgatják. Van aki úgy tudja hogy sok kézen megy keresztül mire az Őr meg kapja, és mindenki minden vállalkozó le veszi belőle a részét. Én személyesen is tudok olyanról aki már az ötödik a sor végén és még Ő is tovább adja.
Megint más szerint, ha nem találnak embert olcsón akkor küldik a tréllert és össze vonják a gépeket egy helyre. Vagy legalábbis nagyobb csoportokba. Mert volt már olyan is hogy egy üres utánfutóra kellett vigyázni egy hétig.
#28-as vagyok
"A sok adócsaló, senkiházi, munkanélküli csaló meg ebből él, hogy "kiadja", tovább adja a munkát. Őket kéne elsősorban lekapcsolni, csak hogy ez akkora üzletág, ....."
Mihelyst az egyik láncszemet kivennék rögtön lenne helyette másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!