Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetése 2021-ben...

Mennyi a fizetése 2021-ben egy vagyonőrnek, 24 órás szolgálatban?

Figyelt kérdés
Mennyit kap egy hónapban? Megéri?

2021. ápr. 21. 22:05
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
10 X 24 órás szolgálat / hó, 1000 forintal számolva, 240000
2021. ápr. 22. 08:10
 2/33 anonim ***** válasza:

Vidéken 800ft

Budapesten 1000-1300ft

Óránként 24/48

2021. ápr. 22. 09:49
 3/33 anonim ***** válasza:
85%
Budapesten is 800-1000 ft már, lejjebb vitték az árakat a kovid miatt, vidéken ennél is kevesebb! Nekem tavaly 950 nettó volt órabér irodaházban, azóta már nem vagyonőrködöm.
2021. ápr. 22. 12:04
 4/33 Help24 ***** válasza:

Az, hogy “mennyi„ egy Vagyonőrnek a fizetése több lényeges szempontból tevődik össze.

Leginkább abból, hogy mit kell érte csinálni?, mi a feladat köre? Milyen helyszínről van szó? - mert az lehet Telephely, Irodaház, Bevásárló központ, Gyári recepció vagy pedig Építkezés esetleg Munkagépek őrzése.

• Válaszolva a kérdésre az alap “nettó„ 210 000 és 270 000 ezer Ft között 240 órával. •

Nem a kérdéshez kapcsolódik, de ilyenkor érdekes módon idézőjelben mégis csak jó azaz Őri munka. Azért is gondoltam ezt leírni, mert most felkapott lett elvégre az elismert Nemzet színészek között is vannak akik annak álltak, milyen kicsi a világ.

Szerintem nem az a fontos, hogy valaki Őrként dolgozik, mert az emberek legtöbbje szerint le süllyedt szakmának tekintik.

“Hanem az, hogy van jövedelmed és nem a fing szagú kéregetők táborát gyarapítja és nem veszi fel a segélyt minden hónapban mindezt úgy, hogy egyébként a legtöbb ember munkára alkalmas„

2021. ápr. 23. 20:54
 5/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon rossz a vagyonőrködés. Gondolj bele 240 óra egy hónapban! És 210-240 ezerért, hulla fáradt vagy, ha alig alszol, míg egy gyárban 2 műszakban ahol nincs éjszakázás monkdjuk a 164-174 órával közel ezt a bért kapod meg, 160-220 ezer nettó között, ha van túlóra még rámegy, ha van cafetéria +rámegy, fizetnek szabad napokat és beteg szabikat, míg egy vagyonőr cég 90%a járulékokat nem fizet, nem fizet semmit sem, nem tudsz elmenni szabadságra sem! Szóval, szerintem gáz az egész, csak akkor jó, ha tényleg nincs más és nagyon muszáj, hogy ne halj éhen, meg a közel 70 éves nyuggereknek tespedni valahol egy konténerben vagy portán. Az üzletek, szórakozó helyek hiába fizetnek jól, bírd lábbal, meg fizikailag! Úgy hogy nem vagy megbecsülve és mindenki lenéz! Én utálom már az egszet.
2021. ápr. 23. 21:21
 6/33 Help24 ***** válasza:
100%

#5 - Ez így van, de az Építőiparban még rosszabb a helyzet hiába keresnek ott napi 15 000 meg 20 000 ezer Ft, ha jobb esetben 4 órásbak talán be van jelentve, de rosszabb esetben semmivel.

Az meg hogy le néznek kérdezd meg tőlük mire is? Mert szerintem nem Téged vagy az általánosságban az Őr-őket kellene lenézni mert az egy szakma, hanem az is érdekes forma ember, akik diplomával, meg ABC eladó végzettséggel elmegy Gyári munkára azaz, vállalva a betanított munkakört minimálbérért és hidd el sok helyen ott is mennek a könyvelési és pénzügyi trükközések.

Vendéglátás szintén ott is talpalni kell napi 12-14 órákat Napi bejelentéssel talán és az is vicc.

Futárnak megint nem jó, mert napi 50 címmel és nettó 260-300 000 ezerért a F...nak van kedve rohangálni és akkor nincs idő arányban sem a pénz, mivel az havi 1100-1200 cím. Annyit egy kamion sofőr sem megy és mégis többet keres, de az megint egy másik életforma.

Megértelek amúgy #5-ös. De nézd a dolog jó oldalát, legalább nem vagy érzelmes, mint sokan mások, hogy a munkahelyen a 10-15 perces szünetben ( ha persze van ) az is ritka törvény ide vagy oda, hagyjuk inkább. Szóval, mint mondtam nem vagy érzelmes, depressziós, öngyike, aki pletykál, meg szídja a csoport vezetőt, a műszakvezetőt vagy, hogy a Pisti meg a Petra mit kamatyol egymással és mekkora van neki Ház Music előadás.

El lehet viselni, csak szerintem sokaknak nem ezzel kéne foglalkozni (tisztelet a kivételnek).

Az ilyen emberek az Éhes-Májú unatkozó emberek, akiknek hiányzik az, ha neki rossz napja van, akkor a másiknak is el kell cseszni avagy neki is legyen rossz.

2021. ápr. 23. 22:07
 7/33 anonim ***** válasza:
Jah hát engem egyáltalán nem érdekelnek a besavanyodott, kiégett, rossz indulatú emberek. Hidd el ők sokkal jobban szenvednek, megkapták a büntetésüket rendesen az élettől! Az hogy ők másik napját igyekeznek elrontani az az ő szenvedésük, kerülöm a fajtájukat, itt is van egy ilyen kivénült P..a, de nem érdekel, meg van amúgy az oka miért olyan amilyen, de az az ő baja. nem tesznek semmit általában magukért, lusták és buták is ezért kavargatnak ott ahol tudnak :) Nem kell velük törődni, ennyi a trükk. Nem szabad hagyni hogy hasson rád, és nem kell elkeseredni ha beszól, ugyan abban a stílusban vissza kell szólni, le fog állni és rájön ő jár rosszul mert idővel senki nem fog hozzá szólni. Sehol nem egyszerű, de meg kell találni a helyet ahol a legelviselhetőbb, 1, 2 mar.hát elehet viselni ha le tudod kezelni okosba őket.
2021. ápr. 24. 06:47
 8/33 A kérdező kommentje:
Igen senki ne legyen őr mert annyira szar, közben meg ők maguk is azok. Ez itt megszokott. De amúgy sem az volt a kérdés hogy szar vagy sem. Minden munka szar ahol alkalmazott vagy. csak mind másért.
2021. ápr. 24. 08:08
 9/33 anonim ***** válasza:
Én csak voltam őr, jobban érzem magam operátorként ezerszer! :) De ha gondolod menjél őrnek. majd megtapasztalod. A kérdésedre meg már válaszoltunk csak tovább boncolgattuk a témát.
2021. ápr. 24. 09:36
 10/33 Help24 ***** válasza:

#8 - Teljesen igazad van, valóban nem ez volt a kérdés, csak témába illett. Nézd el nekem/nekünk 😉

#9 - Köszönöm az őszinte és egyértelmű választ, mert Én magam is így vagyok ezzel “egy kicsit csak tovább boncolgattuk a témát” 😉

Szerintem az nem baj, ha lelki és pásztori felkészítésre is megosztja az ember a tapasztalatait.

2021. ápr. 24. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!