Egy vagyonőrnek mennyi a fizetése kb szerinted ha olyan helyre megy dolgozni ahol 24 órás szolgálatot kell teljesíteni?
Figyelt kérdés
El akarom végezni a képzést.2021. márc. 30. 19:17
1/20 anonim válasza:
A vagyonőröket általában feketén alkalmazzák a munkajogi előírások teljes figyelmen kívül hagyásával. Csak akkor válassz ilyen munkát, ha semmi más nincs!
2/20 A kérdező kommentje:
Hát azért ki lehet fogni jó helyeket szerintem.
2021. márc. 30. 19:25
3/20 anonim válasza:
Tényleg nem a legjobb karrier. Ha 250-et keres, azért már rengeteget kell ott lennie.
4/20 A kérdező kommentje:
Gyárban is sokat ott kell lenni meg mindenféle szar munkahelyeken és még 150 et se nagyon akarnak adni. Ingyel el lehet ezt végezni én elvegzem. Ha nincs ez a hülye korona szigorítás már a tanfolyamon lennék. Emiatt csúszik. Ahogy a jogsim is. Tetves korona
2021. márc. 30. 21:44
5/20 A kérdező kommentje:
ingyen el lehet végezni
2021. márc. 30. 21:44
6/20 A kérdező kommentje:
De egyébként meg nem azt kérdeztem hogy mi a véleményetek erről a szakmáról.
2021. márc. 30. 21:45
7/20 anonim válasza:
akkor végezd el és fuss be vele karriert
8/20 anonim válasza:
24/48-ban, manapság, olyan 900-1200/óra.
Boltban, heti 5X12 órában több is az óradíj.
9/20 anonim válasza:
600 Ft/óra - 850 Ft/óra
Nettó BAZ megye
10/20 anonim válasza:
Ha ingyen végzed el azzal a segged kitorolheted, normalis fizetős tanfolyam kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!