Egy vagyonőrnek mennyi a fizetése kb szerinted ha olyan helyre megy dolgozni ahol 24 órás szolgálatot kell teljesíteni?
Ha munkaügyi központon keresztül megy a tanfolyam akkor még támogatást is kap , fizetés formájában. Nem nagy összeget de 2006-ban havi 40 ezret fizettek. Plusz ingyen volt a tanfolyam, orvosi vizsga költségét, busz bérletet mindent álltak. A legelső napon adtak egy tollat mindenkinek, füzetet , tehát Szó szerint nulla forintba került akkor egy ilyen támogatott tanfolyam. Nekünk még ruhát is adtak. Igaz én nem vagyonőri tanfolyamra jártam.
Előző vagyok.
#12-es most látom hogy te tévedésbe vagy, egy kicsit én is félre érthetően írtam.
Szóval az ingyenes tanfolyamot is fizeti valaki, csak nem feltétlenül a tanuló, hanem pl az állam. De ugyan olyan értékű mint az amit a tanuló magának fizet. Az oktatók itt se ingyen dolgoznak, az épület használatért ahol a tanfolyam van itt is fizetni kell, csak itt az állam fizet, vagy ha valami pályázatos akkor a munkaügyi, vagy esetleg egy cég ha az indít tanfolyamot az embereinek (régebben pl a MÁV nál is iskoláztak be embereket ha jól tudom.) Plusz ha nappali tagozatos akkor nem is fizethetne érte ha akarná akkor se
Kérdező a 15-ös vagyok, meg a 12-es :D
Bocsi, de mérges lettem, ez nem ellened szólt, de nem tudtam h van ingyen is. Én tenyleg kívánom neked, hogy sikerüljön a tanfolyam illetve a szakmaban dolgozni is.
Úgy hallottam h minkaugyis kepzesek szrok stb de nyilván azok mondjak akik akkora balekok, mint Én mert oké fegyvervizsgaval együtt de nekem mindennel együtt (úgy h benzint nem számoltam tollat én vittem stb) majdnem 200 rongyba fajt :D ha tudom h van ingyen is.. 😂😂ez tenyleg szívás :D
18 azigen akkor volt regebben is ingyen /D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!