Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a fizetése 2021-ben...

Mennyi a fizetése 2021-ben egy vagyonőrnek, 24 órás szolgálatban?

Figyelt kérdés
Mennyit kap egy hónapban? Megéri?

2021. ápr. 21. 22:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Bruttó 380-at kapok, fizus is fizetve rendesen. Nekem nagyon megéri. Szinte csak pihenek!

Franc se menne ócska gyárakba (rabszolgának) vagy a kereskedelembe vagy az építőiparba feketén.

2021. ápr. 26. 21:53
 12/33 anonim ***** válasza:
11es, jól van de ilyen helyet is max. ismeretségen keresztül lehet találni, mert ilyet nem hirdetnek meg egyértelműen. Sokaknak nincs kapcsolataik azoknak marad a xar hely, ami már kevésbé jobb a gyári melónál! Mert ha éjjel 2 óránként járőrözgetned kell akkor már nem tudsz pihenni, vagy nappal olyan forgalom van hogy beleszédülsz vagy építkezés is! Te szerencsés vagy, de nem ez az átlag. Azt meg nem hiszem el hogy ilyen munkát csak úgy találtál magadtól, mert tuti kamu, tudom hogy működik 10 évig benne voltam.
2021. ápr. 27. 07:25
 13/33 anonim ***** válasza:
55%

Ha ünnepnap be kell mennem, akkor bruttó 60-at kapok! Ha hétköznapra esik az ünnepnap és nem kell mennem, akkor is kapok bruttó 18-at.

Egész éjszaka tudok aludni.

Eddigi legjobb munkahelyem, pedig előtte sosem dolgoztam vagyonőrként!

Profession-on volt meghirdetve az állás, szóval nyugodtan kamuzhatsz utolsó, nem kamu.

2021. ápr. 28. 08:05
 14/33 anonim ***** válasza:

Jah és a szabit 12 órában fizetik! Mindent tisztességesen elszámolva!

Franc se menne ócska, proli, adócsaló vagyonőrcégekhez.

Tudom, hogy a 90%-a börtönbe való.

2021. ápr. 28. 08:06
 15/33 anonim ***** válasza:
Óh persze persze... Ilyet nem hirdetnek meg sehol, több mint egy éve vagyok több álláskeresőre feliratkozva, a prfessionra is mindig jönnek az ajánlatok, ilyen ajánlat nem jött
2021. ápr. 28. 17:08
 16/33 anonim ***** válasza:
Azért, mert el kéne menni az interjúra és ott mindent elmondanak. Alapból ezeket nem írják ki.
2021. ápr. 28. 19:17
 17/33 anonim ***** válasza:

A kidobók persze hogy meg vannak fizetve. De ők nem "csak" vagyon őrök

2021. máj. 1. 10:17
 18/33 anonim ***** válasza:
Én az általános recepciós-vagyonőr pozícióról írtam 17-es.
2021. máj. 1. 20:35
 19/33 anonim ***** válasza:

Akkor meg gondolom 4-5 nyelvet beszél perfect.

#17 voltam

2021. máj. 2. 00:17
 20/33 anonim ***** válasza:

19-es. Nem. Ez alap vagyonőri fizetés a cégnél. Aki beszél angolul vagy németül és ez kell is a munkaköréhez, az bruttó 475-öt keres.

Az amerikai nagykövetségnél meg bruttó 4000 ft-ot adtak óránként, de ott nagyon komoly a kiválasztási rendszer és jó angol nyelvtudás és fegyveres vizsga kell, valamint folyamatosan talpon kell lenni.

2021. máj. 10. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!