Programozóként hány év szakmai tapasztalattal léptétek át a bruttó 1 millió forintos alapbért?
Főállásban négy évem van, most bruttó 950 ezret keresek. 29F. A következő emeléssel meglesz. A környezetemben van már aki ennél akár egy-masfel évvel is hamarabb eléri ezt , ha jó helyen volt gyakornok.
A bérek és tapasztalat természetesen Budapesten, ÉS multinál, ÉS felsőfokú angol nyelvtudással ÉS szakirányú diplomával értendő.
Én nagyon szerencsés voltam ilyen szempontból.
Japánban jártam egyetemre, az Osaka Egyetemre. 2016-ban végeztem.
Már az utolsó évemben is, kutatóként részt vehettem a projektben, de a végzésem után felkértek még egy 1 éves külsős szerződésre.
Ha a kutatói évemet nem vesszük bele, akkor rögtön br. 1millió forintnál többet kerestem. Előtte egyetemista kutatóként értelemszerűen nem kaptam túl nagy pénzt.
Bár helyileg visszajöttem Magyarországra, azóta is Távol-keleti cégeknek dolgozom távolról, soha nem volt br. 1millió Ft alatt a fizetésem.
Természetesen ezt a megfelelő projekt okozta. Hiába a legelső, félig egyetemi kutatással töltött munkám volt, a legnagyobb büszkeséggel tölt el, hogy az önéletrajzomba, portfóliómba, és egyéb helyekre beírhatom,
részt vettem a Japan Science and Technology Agency, ERATO ágának egyik leghíresebb kutatásában, az ERICA projectben.
Kéne a Daihatsumra egy új motorvezérlő chiptuningba.
Vállalod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!