Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ki lépjek a...

Szerintetek ki lépjek a munkahelyről?

Figyelt kérdés

Én tavaly egy megbizható munkakozvetiton keresztul dolgoztam a postai logisztikai központban netto 2000ft/oraert ami 20 napra 320 ezret jelentett ami nem rossz egy betanitott munkáért. Aztán őszre a posta szerzodest modositott velük es lecsokentettek az órabért 1300 ft/órára majd meg is szűnt vagyis a posta szerzodest bontott velük.

Most masik munkakozvetiton vagyok es netto 1100ft az oradij.

2021. ápr. 15. 08:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez kemény :D

Gondolom akkor tényleg valami brutálisan megnövekedett forgalomhoz kerestek embereket.

Egyébként az ilyen melóért még 1300 sőt 1100Ft-os órabér is marha jó.

Nálunk a melósok bruttóban keresnek ennyit... mármint 1100Ft-ot. Az 1300 már kiemelkedő.

2021. ápr. 15. 12:55
 22/26 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mert tavaly nyáron volt olyan konkrétan hogy egésznap alig volt valami meló és 10 percenként volt szünet de igy is utalta ez a munkakozvetito a napi netto 16 ezret. Azert irtam ki mert ilyen munkaert nekem az kivalo volt es ejszakara meg 18 ezer ft az megjobb.
2021. ápr. 15. 13:00
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

De most hiába hajtod, akkor sem átlagos ez a fizetés, sok helyen diplomával nem keresnek ennyit.

Valamilyen hibából kifolyólag jól jártál - mert te magad is írod, hogy nem mindenki kapott ennyit -, remélhetőleg nem csak elszórtad a nagy pénzt. Köszönd meg a szerencsédnek, hogy ilyen sokáig megtartottak titeket, és nem hamarabb módosítottak szerződést. Ennyi.

Ha kevesled az 1100at, keress más munkát, de a 2000 miatt keseregni felesleges, még bruttóban sem lesz annyi sehol.

2021. ápr. 15. 13:32
 24/26 anonim ***** válasza:

#14 "Gondold csak el. Ha te keresel 300 ezret nettóban, mennyit fizetett utánad a Posta a munkaközvetítőnek bruttóban, hogy még a közvetítő is keressen? Bruttó 600 ezret havonta? Vagy mennyit? Teljesen irreális..."

Egyáltalán nem irreális. Az előző munkahelyemen szintén foglalkoztattak embereket munkaközvetítőkön keresztül. A munkaközvetítők általában nettó 2500-3000 forintos óradíjjal számláztak a cégnek. Tehát egy teljes idős állásnál a bruttó 600.000 körüli összeg teljesen reális ár egy kölcsönzött munkavállalóra számolva. Azt persze nem tudom, hogy ebből a pénzből a munkaközvetítő cégek mennyit adtak át a munkavállalónak és mennyit tartottak meg maguknak.

2021. ápr. 17. 11:26
 25/26 anonim ***** válasza:

"a bruttó 600.000 körüli összeg teljesen reális ár egy kölcsönzött munkavállalóra számolva. Azt persze nem tudom, hogy ebből a pénzből a munkaközvetítő cégek mennyit adtak át a munkavállalónak és mennyit tartottak meg maguknak."

Ere írtam hogy vissza osszák annak, akiktől a melót kapják. ÉS a durva az benne, hogy a melózó madár még a 1500e-nek is örül, mert a semminél ez is több, tipikus magyar mentalitás.

2021. ápr. 17. 12:09
 26/26 A kérdező kommentje:
Ha megnezitek a storage zrt ami munkakozvetito szinten es rajtuk keresztul is lehet menni a postara szinten csak 1100-1200 ft oraberert de nekik tavaly az adozott eredmenyuk az 270-280 millio kozott volt. Tehat nem keves plane hogy 1 tulajdonosa van csak. Tehat egy alkalmazott keres evi 2-3 millot egy munkakozvetito meg keres evi 100-200 milliot.
2021. ápr. 17. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!