Én tavaly egy megbizható munkakozvetiton keresztul dolgoztam a postai logisztikai központban netto 2000ft/oraert ami 20 napra 320 ezret jelentett ami nem rossz egy betanitott munkáért. Aztán őszre a posta szerzodest modositott velük es lecsokentettek az órabért 1300 ft/órára majd meg is szűnt vagyis a posta szerzodest bontott velük.
Most masik munkakozvetiton vagyok es netto 1100ft az oradij.
10-es: Hát figyelj én 2020 egészen őszig tehát nyáron is 2000ft/órában voltam és nekem októberben csökkentették le az órabért és novemberben meg akin keresztül voltam meg szerződést bontott a cég. Tavaly karácsonykor vagyis decemberben mentem át egy másik munkaközvetítőn keresztül ott dolgozni de az meg karácsonykor előtt is amikor rengetek munka volt akkor is 1100 ft/órát fizet mai napig. ÉS nem tudom hány közvetítő céggel vannak szerződésben a posta de van egy másik valami Focus Work kft na ott meg 900ft/óra van mai napig tehát annyi a fizu. Na most értitek. 900 és 2000 ft között nem is különbség van pláne ha óradíjban nézzük. Itt semmi másról nincs szó scak hogy a munkaözvetítők lenyúlnak egy csomó pénzt ügye és akin én voltam tavaly meg korrektek voltak. Miért éri meg munkaközvetítőn keresztül alkalmaznin munkavállalókat a magyar postánál? Azért mert ezért nem kis állami támogatást kapnak.
2021. ápr. 15. 09:56
12/26 anonim válasza:
"Na most értitek. 900 és 2000 ft között nem is különbség van pláne ha óradíjban nézzük. Itt semmi másról nincs szó scak hogy a munkaözvetítők lenyúlnak egy csomó pénzt ügye és akin én voltam tavaly meg korrektek voltak."
Vissza osszák, valaki zsebébe megy az a pénz. De mondom, nem kell elviselni, én pont ilyesmi szituért váltottam jó sok éve.
2021. ápr. 15. 10:04
13/26 anonim válasza:
Tavaly melyik munkaközvetítőn keresztül dolgoztál?
2021. ápr. 15. 10:50
14/26 anonim válasza:
Őszintén... Szerintem az eredeti fizetésednél hibáztak, és korrigálták azt.
Nincs az az isten, hogy egy ilyen betanított munkára csak úgy ennyit fizessenek. Szerintem rájöttek egy év után, hogy hibáztak és kész.
Gondold csak el. Ha te keresel 300 ezret nettóban, mennyit fizetett utánad a Posta a munkaközvetítőnek bruttóban, hogy még a közvetítő is keressen? Bruttó 600 ezret havonta? Vagy mennyit? Teljesen irreális...
2021. ápr. 15. 12:17
15/26 anonim válasza:
Ekkora kamut :D
450-es gépkezelő? :D
2021. ápr. 15. 12:28
16/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez hogy érte meg nekik. Azt tudom hogy a Posta minden munkaközvetítőnek viszonylag egységesen ad egy összeget illetve keretszerződésben vannak. Én annál a munkaközvetítőnél 2-en voltunk összesen. Én meg egy másik srác. Mivel tavaly nyáron ez a munkaközvetítő megint meghirdetette ezt a munkát de akkor már nettó 1500 ft/óráért. Viszont én meg a másik srác októberig dolgoztunk ilyen bérben mármint nettó 2000ft/órás bérben. Nem tudom pontosan hogy hogyan számolják hogyan éri vagy érte ez meg nekik de mondom lehet az hogy bizonyos ideig amig a szerzodes szol kaptak 15-20 milliot es annyi a dolguk hogy munkavallalokat keresnek a postara rajtuk keresztul. Ha 2en voltunk csak akkor kb brutto 600 ezer vagyis 1 evben 12 millo forintba kerult az nekik a maradekot pedig ugye megtartottak. Azert irtam hogy korrektek voltak es olcson dolgoztak. Ha megnezel egy nevesebb munkakozvetitot peldaul a focus workot lathatod hogy nagyon sok bevetelt termelnek maguknak mindem evben es nyilvan azert fizetnek a dolgozoknak akik rajtuk keresztul dolgoznak a postanal keveset.
2021. ápr. 15. 12:31
17/26 A kérdező kommentje:
15:ös Te ezt kinek cimezted? En nem vagyok gepkezelo nem is voltam soha. A fizetes meg annyi volt es a 8-as valaszolonak el is kuldtem privatban a tavalyi hirdetesuket.
2021. ápr. 15. 12:32
18/26 anonim válasza:
Nem te vagy a gépkezelő, hanem van egyhasonló kamu ember, aki gépkezelőnek adja ki magát és, hogy nettó 450-500-at keres.
2021. ápr. 15. 12:36
19/26 anonim válasza:
Küldd el nekem is kíváncsi vagyok.
2021. ápr. 15. 12:38
20/26 A kérdező kommentje:
De én nem vagyok gépkezelő és nem is kerestem soha 450 ezret és kamu sem vagyok. Én amennyit tavaly kerestem 20 napra az 320 ezer volt és oké 19 es neked is elkuldom privátban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!