Mennyit keres egy orvos 2021-ben? Megéri anyagilag?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 14:44
11/42 anonim válasza:
Bocs utolsó, én március hónapban háziorvos szakorvosként kerestem nettó millió felett. Teljesen legálisan.
Aki meg anesztesként nem tudja hülyére keresni magát az egy balfék már bocs.
12/42 anonim válasza:
én kórházban dolgozom szakorvosként és nekem is nettó 1 millió Ft felett van a jövedelmem bőven. teljesen legalásan
13/42 anonim válasza:
Utolsó kár hogy már rohadtul nem vagy hiteles.
14/42 A kérdező kommentje:
Én a MOK bértabláját néztem 2022től, ott netto 450 a kezdő orvos fizetés
2021. máj. 5. 16:59
15/42 anonim válasza:
450 nettó + kétszer ennyi zsebbe
16/42 anonim válasza:
Orvosok tobbsege jol keres, aki pedig kifejezetten penzre megy ra az kiemelkedoen. Viszont mire eljut ide valaki (egyetem+rezidens) altalaban sokkal tobb munka es tanulas mint egy hasonloan jol fizeto terulet, es az orvosok egy jelentos reszenek megvan a kepessege, hogy mas teruleten is hasonlo eredmenyeket erjen el.
17/42 anonim válasza:
Annyit tuti nem, mint egy burkoló.
18/42 anonim válasza:
Békéscsabán 20ezer a nőgyógyász? Itt Kecskeméten decemberben "sztár" orvosnál 15ezret fizettem, pedig köztudott hogy Mo. egyik legjobban túlárazott városa ez
19/42 anonim válasza:
köztudottan túlárazott? szerintem az ország 70%a azt se tudja hol van az a falu
20/42 anonim válasza:
Te az ország 70%-nak tartod magad, aki annyira butuska, hogy nem tudod hol van Kecskemét? Hát te tudod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!