Ebben a kategóriában a legtöbb feltett kérdésre a válasz az, hogy attól függ, erre a kérdésre pedig hatványozottan igaz ez. Baromira nem mindegy, hogy egy szabolcsi zsákfalu háziorvosáról beszélünk, vagy az osztrák határ mellett egy plasztikai sebészről. És akkor külföld még szóba se jött.
Millió meg egy dologtól függ, és mire elvégzed az orvosit, pláne a rezidens képzést még oda-vissza fog változni a helyzet. Alapvetően megéri abból a szempontból, hogy olyan orvosról még nem nagyon hallottam, aki éhenhalt volna, de ha ez motivál, akkor tegyél le erről a pályáról, mert csak a pénz miatt csinálni nem lehet.
2021. ápr. 14. 15:52
2/42 anonim válasza:
legtöbb orvos 10 milliókat keres havonta, nagy részük magánpraxist is csinál
2021. ápr. 14. 16:14
3/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat, én egy orvosnál mertem erre rákerdezni, azt mondta hogy netto 5-800 ezer korul kapnak az allami szektorban
Ez nem kevés, viszont nem is tűnik olyan soknak
2021. ápr. 14. 16:48
4/42 anonim válasza:
persze, ez az alapbér. rájön mindenféle plusz juttatás és amit zsebbe csinálnak. egy nullát mögé rakhatsz simán
2021. ápr. 14. 16:56
5/42 xswerdy válasza:
most volt jelentős emelés, pár hónapja tele volt a net a táblázattal
2021. ápr. 14. 16:56
6/42 anonim válasza:
Elmész egy kisebb megyeszékhelyre, mondjuk Békéscsabára ahol 2 magán nőgyógyász van és öregek ők is. Szépen kiépíted a praxisodat és délutánonként 20+embert ellatsz 20k / 15perc rendelésért. Számold ki, hogy mennyit keres csak ebből.
2021. ápr. 15. 12:38
7/42 anonim válasza:
Kb. Nettó millió-2 millió a reális.
2021. ápr. 17. 15:41
8/42 anonim válasza:
igen, olyan nettó 2-3 millió Ft/hó és ez még nem a jólmenő orvos, hanem az átlagos
2021. ápr. 17. 23:37
9/42 anonim válasza:
Nem tudom a szakorvosoknál mi a helyzet, csak fiatalokat ismerek, de ők nem keresnek milliókat. Olyan 500-600 körül, ügyeletekkel.
Nem tudom mennyire éri meg. Jó fizut kapnak, de a munkához viszonyítva... Neked megéri? Sokat tanulni, emberekkel foglalkozni, dolgozni ünnepeken, hétvégéken, rendszeresen.
2021. ápr. 18. 08:26
10/42 anonim válasza:
Akik ilyen milliókkal dobálóznak szerintem nem igazán vannak tisztában a dolgokkal. Pláne hogy tele volt a média a nagy emeléssel, aminek az lett az eredménye, hogy az unokatestvérem altató főorvos 50 évesen 10ezer ft-tal kevesebbet fog keresni:D Valahogy a nagy fizetésemelés hirdetésbe az összes többi feltételt, egyéb kiegészítő díj (pl.: ügyelet) eltörlését már nem annyira hangoztatták... és már akkor ne is beszéljünk a kirendelésekről...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!