Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudom bejelenteni,ha...

Hol tudom bejelenteni,ha vendégmunkást vettek fel helyettem?

Figyelt kérdés
Nem rég állást kezdtem el keresni. Találtam is egy közöségi oldalon egy nagyjából számomra megfelelő állást. Jelentkeztem. Azt mondták hívnak egy adott napon. Nem hívtak, így oda telefonáltam. Azt a választ kaptam hogy nem vettek fel. Minden feltételnek megfeleltem. Bár egy egyszerű be tanított munka volt. Majd láttam, hogy a közöségi oldalon mindenki arra panaszkodik ,hogy senkit nem hívtak vissza. Majd törölték a hirdetést. Ma viszont megint láttam, hogy hirdetik de már feltételként ott szerepel, hogy Ukrán nyelv. Egy munkaerő kölcsönző cég hirdeti. Hol tudom ezt jelenteni?
tegnap 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Ezen mit akarnál jelenteni? Ha a doglozók jó része ukrán, akkor érthetö, ha olyanokat keresnek, akikkel tudnak beszélni.

Másrészt ha még mindig keresnek embert, akkor nem vettek fel senkit.

Ha meg téged kiszürtek, akkor nem a helyedre vettek volna fel bárkit is.

tegnap 17:57
 2/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
78%

"Minden feltételnek megfeleltem."

Minden leírt ÉS NEM LEÍRT(!!!) feltételnek? Azt ugye tudod, hogy nem kötelező felvenniük senkit akkor sem, ha az minden leírt feltételnek megfelel? Ugyanis lehetnek olyan (akár nem leírható(!!!)) feltételek, amiknek nem biztos, hogy megfelelsz (még ha ott helyben nem is mondják ezt el).

Szóval hol tehetsz feljelentést? Elsősorban magadnál.

tegnap 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

"Minden feltételnek megfeleltem."

Ezt CSAK AKKOR állíthatnád, ha te lennél az, aki interjúzott, te legfeljebb azt HISZED, hogy igen.

Másrészt attól, hogy jelentkezel egy állásra, téged nem vesznek fel, más valakit meg igen, azt NEM HELYETTED vették fel!

tegnap 18:34
 4/10 anonim válasza:
88%
Sehol nem tudod.
tegnap 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
15%
A Mi hazánk hallottam hogy foglalkozott hasonló ügyel
tegnap 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehol. Hiszen nem vettek fel vendégmunkást a helyedre (nem is volt helyed).
tegnap 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehol.

Nem vettek MÉG fel senkit.

Nem vettek fel senkit HELYETTED - mert téged sem vettek fel

tegnap 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Lelkisegély vonalon.
tegnap 23:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Mivel magyart nem talaltak alkalmasat, te meg nem feleltel meg!

Lehet, hogy olyan csapatba keresnek most eppen embert, ahol meg a sorvezeto is ukran.

Hogy tudnal te ott boldogulni?!

Te ilyen uldozesi manias vagy?

ma 07:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem volt HELYED!

Akkor reklamalhatnal, ha teged elkuldtek volna.

ma 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!