Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudom bejelenteni,ha...

Hol tudom bejelenteni,ha vendégmunkást vettek fel helyettem?

Figyelt kérdés
Nem rég állást kezdtem el keresni. Találtam is egy közöségi oldalon egy nagyjából számomra megfelelő állást. Jelentkeztem. Azt mondták hívnak egy adott napon. Nem hívtak, így oda telefonáltam. Azt a választ kaptam hogy nem vettek fel. Minden feltételnek megfeleltem. Bár egy egyszerű be tanított munka volt. Majd láttam, hogy a közöségi oldalon mindenki arra panaszkodik ,hogy senkit nem hívtak vissza. Majd törölték a hirdetést. Ma viszont megint láttam, hogy hirdetik de már feltételként ott szerepel, hogy Ukrán nyelv. Egy munkaerő kölcsönző cég hirdeti. Hol tudom ezt jelenteni?
jan. 13. 17:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Sehol
jan. 14. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!