Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pécs környékén mennyit lehet...

Pécs környékén mennyit lehet targoncásként keresni?

Figyelt kérdés
5 éve van targoncás jogosítványom, 5 éve targoncásként is dolgozom szóval tapasztalatom van. Esetleg Kaposvár ami még szóba jöhet. Üzemanyag költséget szoktak téríteni a cégek? 35km-re lakok Pécstől ez ugye napi szinten oda-vissza 70km

ma 06:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Ilyen helyekre gondolok mint a Harman, Mömax stb.
ma 06:49
 2/3 AzImi válasza:

Eddig mennyit kerestél?

Én 3 éve vagyok targoncás Győrben és 470k brutto + szép kártya juttatást kapok. Gondolom Pécs környékén valamivel kevesebbet fizetnek.

Mivel én közelről járok igy az üzemanyag költség terítést nem tudom, de ilyen 18ft/km amiről hallottam.

ma 12:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Most 310 ezret keresek egy kisebb cégnél, de sajnos nem nagyon akar emelkedni a fizetés és a dolgok is elég rosszul vannak itt meg szervezve. Targoncás/raktárvezető vagyok így eléggé szerves része vagyok a cégnek. Most egy nagyobb munkahelyet szeretnék ahol több munkás van és nincs rajtam annyira a fókusz, de több pénzt lehet keresni. Nem kéne sokkal több, havi 400 nettóval már meg lennék elégedve.
ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!