Kérhetek segítséget igazságtalan elbocsátás miatt a vezérigazgatótól? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egy szervezeti átalakulás miatt az összes vezetői állást meghirdették azon a részlegen, ahol dolgozom. Ez egy nagy multi amúgy. Csak én nem kaptam vissza a vezetői állásom. Az új vezetőnek nem igazán vagyok szimpatikus, aminek az lehet az oka, hogy a régi csoportjából 2 nő mindenfélét összehordott rólam. Meg is mondta, hogy ez az ok, hogy nem nekem adja a korábbi vezetői státuszom. Hiába próbáltam védekezni, hogy ezek alaptalanok és nem ítéli meg objektívan. Nem érdekelte. Azt tette meg vezetőnek, aki még csak meg sem felel a pályázati kiírásnak. A vezérigazgató korábban megtekintette a részleget, amit vezettem, és nagyon elégedett volt. Kérhetem szerintetek segítséget, hogy vázolom neki, mi történt? Még a teljesítmébyértékeléseim is max százalájosak. Az új vezető szakmailag is nagyon gyenge, nincs meg a szakirányú végzettség, vezető pedig sosem volt, pedig 5 év tapasztalat szerepel a pályázatban.2021. ápr. 12. 23:45
1/7 anonim válasza:
Nem értem, te most akkor vissza akarod kapni a régi pozíciódat?
Hát akkor minden eszközt vess be. Legrosszabb esedben nemet mondanak
3/7 anonim válasza:
#5 ezek szerint nem csak én gondolom azt, hogy ez a hisztiző, árulkodó óvódás alkalmatlan vezetőnek és max egy állami intézményben volt valami aktatologató droid
4/7 anonim válasza:
Mi volt a baj az 5db töröltetett válasszal?
5/7 anonim válasza:
Kérhetsz, de őszintén szólva sok értelme nincs. A csúcson ülő vezetőt többnyire nem érdekli, mi van alatta, az a lényeg, hogy ketyegjen a szervezet. Az átszervezésektől pedig azt remélik, hogy majd jobban fog működni az adott terület, és maguknak is megmagyarázzák, miért nincs már szükség a régi emberekre. Szóval engedd el és keress másik helyet.
6/7 anonim válasza:
Szerinted milyen jövőd van egy ilyen cégnél? Én ezen gondolkoznék el. Irány máshova, ahol több megbecsülést kapsz.
7/7 anonim válasza:
Nálunk leépítések voltak, de valami EU pályázaton nyertek a melegek elfogadtatására közel 100mFt-ot. Opció ismerd el meleg vagy, nem baj, hogy nem vagy az csak ismerd el és nem rúgunk ki, hát "elismertük".
Eltelt pár hónap, a következő lépés, hogy újságcikket akartak megjelentetni, hogy milyen elfogadó munkahelyünk van és a cikkbe betenni a képünket.
Választási lehetőség bevállalod, vagy repülsz, repültünk is magunktól, noszogatás nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!