Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elbocsátásnál hogy reagáltatok?

Girlll3 kérdése:

Elbocsátásnál hogy reagáltatok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mit mondtatok a főnöknek? Mennyire akadtatok ki és volt, hogy sírtatok?

2021. jan. 12. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Sosem rúgtak még ki.

Olyat már láttam, hogy valakinek mondták, hogy holnap már nem kell jönni, minél alacsonyabb volt a beosztás, annál nagyobb patáliát csapott az illető.

2021. jan. 12. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Szeles mosoly es mef konnyebbules, hogy tobbet nem kell oda mennem.
2021. jan. 12. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

30 év munkaviszony alatt egyszer rúgtak ki egyetlen munkahelyrol tavaly. Hihetetlen megkönnyebbülést volt, mert nekem addigra már megvolt az új helyem, és épp azon filoztam, melyik napon adjam be a felmondásomat. (akkor már home office-ban voltunk itthon).

Úgyhogy mikor velem közölték a felmondási tényét, nagyon örültem (mivel megkapta végkielégítést, mindent) és csak annyit mondtam, hogy sejtettem, nem ért meglepetésként, és mosolyogva vettem tudomásul. 😉

Azóta is egy isteni munkahelyen dolgozom.

2021. jan. 12. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer rúgtak ki, még fiatal koromban, bár a szerződésem még két hónap lett volna, ezt lerövidítették. Méltósággal viseltem, mi mást tehettem volna?

Soha nem értettem, miért jó valakinek ilyen helyzetben méltatlankodni, attól talán visszaveszik?

2021. jan. 12. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Nekem 13 év alatt, 25 munkahelyem volt, de sosem rúgtak ki.

Tény, mindig elvégeztem a melót.

2021. jan. 13. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Lemaradt. Mikor fiatalabb voltam, tele érzelmekkel, ás kevesebb élettapasztalattal, akkor felhúztam volna magam. Most már nem tennék ilyet, mert egyik cég sem ér annyit. Én vagyok a legfontosabb. Ezért is váltottam sűrűn. Mikor hülyére akartak venni, mondtam is fel. aztán ment az idegeskedés a részükről.

Most 10 nap alvással többet keresek, mint amikor stresszes melóim voltak.

2021. jan. 13. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer rúgták ki, 26 voltam. Azért történt, mert egy fillérbaszó kisvállalkozás áll dolgoztam, azért, hogy pár ezer Ft-ot spóroljon a járulékon felett egy 25 éven aluli pályakezdőt. Eléggé kiakadtam, mert előtte is találkoztam cifra dolgokkal, meg okoskodással, de ez nagyon nem esett jól, hogy amúgy mindig dicsérték, csak úgy kiraktak.
2021. jan. 13. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!