Közös megegyezéses elbocsátásnál jár a végkielégítés?
Aláírhat közös megegyzést, ha egyetért vele. Pont ezért hívják közös megegyezésnek.
Végkielégítésnél egyszerűbb, ha a cég mond fel, csak ugye nekik az plusz kiadás, ezért szokták a közösből kihagyni.
Az fasz@, 12 éve dolgozom vendéglátósként, most meg jól átakarnak cseszni. Novemberben mehetek munkanélkülinek.
Még nem írtam alá semmilyen papírt, csak szóban közölte velem a főnököm, hogy létszám leépítés miatt meg kell válniuk tőlem.
Azt mondta, hogy megkapom a végkielégítést 4 hónapra, de írásban ilyet nem közölt, csakis szóban.
Szomorú vagyok, mert úgy gondoltam hogy fix állásom van és egyik pillanatból a másikra elküldtek.
Hétfőn bementem dolgozni és közölte velem még azt, hogy közös megegyezési szerződést fogunk aláírni. Én hülye meg se kérdeztem, hogy jár-e a végkielégítés...
Hétfőn voltam utoljára. Azt mondták, hogy nem kell bemennem. Ezek után nem is megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!