Hogy tegyek le pénzt ha van ez a bizonyos hóbortom?
Rossz pénzügyi mintád van, és tudat alatt valószínűleg most sem tartod magadat képesnek sok pénz kezelésére, birtoklására. Sajnos ezer módot lehet találni a pénz elverésére - ez általában sikerül még az ötöslottó-nyerteseknek is.
A fő az, hogy hosszú távban gondolkodj, és ha kell, kössél le saját magad elől összegeket, amelyekhez nem nyúlsz (és nem is nyúlhatsz) hozzá. Ezek lehetnek egyre nagyobbak, ugyanakkor fontos fejlesztened a pénzügyi szemléletedet is.
" Havi 280 órákat dolgozom, de van amikor 300 óra is megvan havonta!"
Itt a baj.
Annyit dolgozol, hogy a boldogságodat a pénz elköltésében látod.
+ úgy érzed valószínűleg, hogy keményen meg kell dolgoznod azért, hogy "megérdemeld" azt a pénzt, amennyid lett.
(az, hogy ennyit dolgozik, el is kerülte a figyelmemet)
A pénzügyi hiedelmek az egyik szakterületem. :)
Ha úgy érzed, szívesen vennél segítséget, keress meg privátban.
Ha szóba sem álltál velem, honnan tudod, mihez értek, mihez nem?
Én is alátámasztom, hogy a 15-ös - ha az az akire gondolok, akkor egy nagy kókler. Semmit sem tud segíteni a sablon szövegén kívül..
És már rég rossz ha itt keres klienseket magának. Nem ajánlom.
Álljon meg menet, én nem szoktam sablonszövegeket küldözgetni.
Szerintem összekevertek az MLM-es kollégával.
Jó nagy sz*rban vagy. Te vagy az andriska, tudjuk mi.. Itt keresel klienseket magadnak közben meg 100 marketingötletet adsz el 10.000 forintért.
hiteles vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!