Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tegyek le pénzt ha van...

Hogy tegyek le pénzt ha van ez a bizonyos hóbortom?

Figyelt kérdés
Világéletében szegény ember voltam és sosem engedhetem meg magamnak az álmaim. Szegény családban nevelkedtem és bizony volt idő, hogy kenyérre se telt. 5 éve azonban az anyagi helyzetem jelentősen megsokszorozódott, konkrétan 20x jobb lett. A baj csupán az, hogy minden ami kiesett az életemben az a jelenlegi anyagi helyzetemben pótolom ergo minden havi fizetésem elverem tárgyak megvásárolására! Konkrétan ahogy jön a havi fizetés azt úgy költöm is elfele! Házam van amit már az 5 év alatt konkrétan 90% ban felújítottam, de családom még nincs csak barátnőm! Nagyon sokat dolgozom és fizetéskor mindig van bennem valami vágy, hogy muszály vagyok venni valamit amivel megajándékozom magam a kemény havi munka után! Ezzel nincs is baj csak mindig olyan drága dolgokat veszek ami el is viszi a pénzem! Mi tévő legyek? Hogyan fékezzem meg ezt a bolondságot? Úgy érzem ha nem veszek semmit akkor miért is dolgoztam keményen a hónapban! Képtelen vagyok lerakni a pénzem! Havi 280 órákat dolgozom, de van amikor 300 óra is megvan havonta! És ez nem egy két hónap, hanem minden évben és minden hónapban. Valami tipp mit kezdjek magammal?

2021. ápr. 12. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

Rossz pénzügyi mintád van, és tudat alatt valószínűleg most sem tartod magadat képesnek sok pénz kezelésére, birtoklására. Sajnos ezer módot lehet találni a pénz elverésére - ez általában sikerül még az ötöslottó-nyerteseknek is.

A fő az, hogy hosszú távban gondolkodj, és ha kell, kössél le saját magad elől összegeket, amelyekhez nem nyúlsz (és nem is nyúlhatsz) hozzá. Ezek lehetnek egyre nagyobbak, ugyanakkor fontos fejlesztened a pénzügyi szemléletedet is.

2021. ápr. 12. 16:07
 12/24 anonim ***** válasza:
89%

" Havi 280 órákat dolgozom, de van amikor 300 óra is megvan havonta!"

Itt a baj.

Annyit dolgozol, hogy a boldogságodat a pénz elköltésében látod.

2021. ápr. 12. 16:27
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

+ úgy érzed valószínűleg, hogy keményen meg kell dolgoznod azért, hogy "megérdemeld" azt a pénzt, amennyid lett.

(az, hogy ennyit dolgozik, el is kerülte a figyelmemet)

2021. ápr. 12. 16:29
 14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló valahogy ahogy olvastam hozzászólásod tökéletesen magamat találtam benne :( Tényleg evvel boldogítom magam sajnos, még arra a kevés időre is amikor használni tudom e tárgyakat
2021. ápr. 12. 16:53
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

A pénzügyi hiedelmek az egyik szakterületem. :)

Ha úgy érzed, szívesen vennél segítséget, keress meg privátban.

2021. ápr. 12. 16:55
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
15ös egy kókler.. jópárszor írkált már nekem emiatt.
2021. ápr. 12. 17:11
 17/24 anonim ***** válasza:

Ha szóba sem álltál velem, honnan tudod, mihez értek, mihez nem?

2021. ápr. 12. 17:12
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

Én is alátámasztom, hogy a 15-ös - ha az az akire gondolok, akkor egy nagy kókler. Semmit sem tud segíteni a sablon szövegén kívül..

És már rég rossz ha itt keres klienseket magának. Nem ajánlom.

2021. ápr. 12. 17:16
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Álljon meg menet, én nem szoktam sablonszövegeket küldözgetni.

Szerintem összekevertek az MLM-es kollégával.

2021. ápr. 12. 17:19
 20/24 anonim ***** válasza:
34%

Jó nagy sz*rban vagy. Te vagy az andriska, tudjuk mi.. Itt keresel klienseket magadnak közben meg 100 marketingötletet adsz el 10.000 forintért.

hiteles vagy

2021. ápr. 12. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!