Szerintetetek kijátszam az adu ászt a hátsó zsebemből ? (Nem kamu a kérdés !)
Figyelt kérdés
Nemrégóta dolgozom, egy munkahelyen, (nagy külföldi tulajdonú cég) fizikai munkát végzek, amihez bőven elég középfokú végzettség. Nekem azonban közgáz diplomám is van, amiről nem tudnak, mert akkor nem vettek volna fel a jelenlegi pozícióra sem. Nekem viszont nagyon kellett a munkahely, ezért arról nem beszéltem nekik.
Mit gondoltok kijátszam most a diplomámat nekik ? Vagy ez ultra gáz, hogy eddig nem vallottam be nekik ?
Kérem próbáljunk tiszteletteljes választ adni, nem kamu a kérdés. De tudom hogy szokatlan a szitu.
2021. ápr. 10. 17:02
21/25 anonim válasza:
Ha közgazdász diplomával operátor vagy, akkor te tényleg valamit nagyon elb*sztál barátom. :D
22/25 anonim válasza:
"Ha közgazdász diplomával operátor vagy, akkor te tényleg valamit nagyon elb*sztál barátom. :D"
Most akarja előhúzni az adu ászt. :D
23/25 anonim válasza:
Az ilyen embert én nem venném fel magasabb pozícióba. Több okból sem, egyrészt link, hazudós, kamuzós alak, másrészt milyen tudása lehet a területén, hogy el kellett mennie biorobotnak, valószínűleg motiválatlan, és hosszabb távon lojális sem lenne stb,
24/25 anonim válasza:
Fölösleges játszanod az eszed a diplomád mutogatásával, mivel minden 3. embernek legalább 1 diplomája van, te csak egy vagy a sok közül. Menj csak vissza a sorra 12 órázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!