Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gyári munka Budapest?

Gyári munka Budapest?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy Budapesten egy átlag gyári melós mennyit tud keresni, illetve a jobban fizető helyeken mennyit lehet kapni? Jelenleg őrködöm, 360 nettót keresek, de 240 órát dolgozom érte egy hónapban. Albérletem van, egyedül tartom fent, de ennél kevesebből éhen halnék. Alapvetően alacsony fent tartási költségem van. Nem nagyon költök felesleges dolgokra, csak kaja,lakás,számlák, edzőterem bérlet, tömegközlekedés. Nagyjából ennyire költök, így jövök ki nullára. Főképp 8 órás meló érdekelne, ha létezik még ilyen. 168 órában meg lehet keresni ennél több pénzt? Esetleg 168 óra és 1 műszak? Lehet az már nagyon álom világ.
dec. 24. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Hasonló bért csak több műszakban keresnél meg, emiatt viszont semmi időd energiád életed nem lenne a melón túl még élni is.

Személy szerint azt javasolnám hogy akkor inkább maradj az őrködésnél.

dec. 24. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
én többet keresek, de nem retkes gyári munkával
dec. 24. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A csömöri Procterben 500k nettó körül havi 170 óra körüli melóval haza lehet vinni, de vegyesen éjszaka és nappal 12 óra. Ennél sokkal jobbról nem hallottam a környéken, később sokkal többet is lehet keresni soron is.
dec. 25. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnis ennel joval kevesebbet keresel meg tobb muszakis munkarendbr. Egyedul tartittam fel magam de semmure nem futitta. Meg arra sem amit te irtal robitkent dolhozol es messte latam a munkekytol tobb evug csinaktam vudeki gyarakba us meg us lett sz eredmenye. Kid nokent mindent ekvaktam tiszta zombu elez mid us
jan. 3. 05:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Vudeken gyarba jobban ketesni mint Bp
jan. 3. 05:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen végzettséged van? Szakma, érettségi nélkül napi 8 órában, egyműszakos munkarendben nem igazán lehet ennél többet keresni.
jan. 12. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!