Miből vegyek saját lakást?
Évek óta dolgozok, evek óta. Nem oroklok semmit, saját magam kell eloteremtenem rá a pénzt. Fóton egy családi ház kisebb 100 millio. Ezt szeretném elerni semmi mást.
Hogy a fenébe lehet osszeszedni ennyi pénzt? Hogyan?
Mit kell érte csinálni hogy ne havi 500 ezret keressek. Hanem 2 millio forintot havonta?
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
32/f
Ha saját magad ellensége vagy, akkor ne vegyél fel hitelt. :D A jövőbe nem látok, de az elmúlt 10 évben jobban nőtt az ingatlanok értéke, mint az átlagos THM, szóval objektíven rossz döntés volt nem felvenni hitelt annak, aki hitel nélkül nem tudott lakást venni, de hitellel megtehette volna. És természetesen adnak a bankok bármennyit, amennyiben a megfelelő önerő és bevétel rendelkezésre áll hozzá.
Aztán szerintem kezdd azzal, hogy legyen meg a 2 millió bruttó, és utána lehet aggódni azon, hogy 2 millió nettóra feltornászd... :) Egyébként meg egyéni vállalkozóként a nyugdíjad kárára lehet kevesebbet adózni valamivel, mint alkalmazottként.
Csaladi hazat altalaban nem egyedul vesznek, hanem 2 kereso hitelre, csokra meg a tobbi allami tamogatott baromsagra.
Egyedul nekem nem is kellene csaladi haz, mert minek. Egy 30-40 millios lakast celozz meg szerintem kezdesnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!