Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből vegyek saját lakást?

Miből vegyek saját lakást?

Figyelt kérdés

Évek óta dolgozok, evek óta. Nem oroklok semmit, saját magam kell eloteremtenem rá a pénzt. Fóton egy családi ház kisebb 100 millio. Ezt szeretném elerni semmi mást.

Hogy a fenébe lehet osszeszedni ennyi pénzt? Hogyan?

Mit kell érte csinálni hogy ne havi 500 ezret keressek. Hanem 2 millio forintot havonta?

Kellemes ünnepeket mindenkinek.

32/f

tegnap 09:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
77%

Hitel nélkül nem fogsz venni, de meg is értem. Most szar a hitel.

Mi fundamentával vettünk házat. 13M-ért, kb 2-3M önerővel 7-8 éve. 9.5M volt a hitel, 1M volt rá a kamat. MA horror lenne tény.

Ettől függetlenül hitel nélkül nem fog menni.

Plusz ne Fót-on nézz, hanem men kifelé. Mi is Pestről költöztünk ki Ráckevére. Nekünk is jobb lett volna Pesten, vagy Mogyoródon, de hát.....

tegnap 10:29
 12/35 anonim ***** válasza:
61%

Neked nem házra kell költened, hanem tudásra, amivel nem fix béres alkalmazott leszel. Azt, hogy mi ez a tudás neked kell megtalálnod. Hiába mondom, hogy legyél programozó, ha gyűlölsz a gép előtt ülni, rühelled minden percét, akkor nem leszel benne sikeres, nem fogsz vele sok pénzt keresni.

Én azért vagyok benne sikeres, mert akkor is ezt csináltam amikor egy fillért nem hozott. Kb minden dolog másodlagos és érdektelen a számomra a világon ennél.

tegnap 10:39
 13/35 anonim ***** válasza:
44%
Ha átlagbért kereső nincstelen vagy, akkor nem kell 100 milliós házról álmodozni.
tegnap 11:07
 14/35 anonim ***** válasza:
51%
Nincstelenként valóban nem a 100 milliós házat kell kinézni elég lesz a 40 milliós panel is valami putris lakótelepen.
tegnap 11:23
 15/35 anonim ***** válasza:
76%

Íme egy Fóti ház, és "csak" 58 millió ft. Spóroltam neked 42 milliót😁 [link]

Az egyik lakrészt kiadhatod albérletbe.

tegnap 11:32
 16/35 anonim ***** válasza:
72%
Legyél befutott influenszer, aztán nem havonta fogsz 2 milliót keresni, hanem egy posztolással.
tegnap 11:49
 17/35 anonim ***** válasza:
72%
A legkönnyebb módja hogy ennyi pénzért házat vegyél, hogy felveszel egy nagyobb hitelt, az önerőre pedig az összes elérhető állami támogatást, csok, babaváró stb. Ugye ehhez értelemszerűen párosodnod kell valakivel :D Ha ketten vagytok, reálisabb cél hogy ketten kerestek nettó 1 milla körül, mint hogy te egyedül nettó 2 millát..a másik, jó esetben a huszas éveid elején nyitottál lakástakarék szlát, ami pont így a 30as éveid elejére leketyeg, onnan is bejön 15-20 milla, ha ketten vagytok, akkor fejenként. Ha ezeket most így ősszeadod, rájössz hogy ha 100 milla a cél, akkor a rengeteg támogatás és ltp mellett már csak nagyon kevés hitel kell amivel kiegészíted :)
tegnap 12:14
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

@12:14

Annó a régi állami támogatásos LTP-re amire emlékszem havi 20.000Ft-okkal lehetett fizetni ami *12*10 az 2.400.000 tőke + állami támogatás, de bárhogy számolok, nem jön ki nekem hogy abból hogy lesz az általad említett "15-20 millió".

tegnap 12:18
 19/35 anonim ***** válasza:
78%
Családi ház családoknak van. Két kereső+hitel.
tegnap 12:20
 20/35 anonim ***** válasza:
72%
Ne nevetess már, hogy egyedülálló férfiként te 100 milliós házat akarsz. Könyörgöm azért nem lesz mert nem reális céljaid vannak 100 milliós házat hacsak nem vagy gazdag ezt 2 ember szokta össze hozni azt is úgy hogy mindkét félnek nagyon jó fizetése van + hitellel is rendesen megterhelik + állami támogatások ezerrel. Nem irtál arról hogy van e párod de el se tudom képzelni egy embernek még is mi a fenének kéne 100 milliós ház. Ha csak egyedül vagy akkor előbb egy kisebb garzon lakás kéne és amint lesz párod és neki is van egy kisebb lakása és eladjátok talán úgy már reálisabb lenne a 100 milliós ház.
tegnap 12:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!